Pinkstervuur in de natuur van het Bentwoud

Op maandag 24 mei 2e Pinksterdag in de middag van 15.00 tot 17.00 willen we weer een ouderwetse samenkomst houden. Waar de Geest alle ruimte krijgt om Zich over ons te bewegen en ons te inspireren om God te danken, dat het ontvangen van de Heilige Geest niet alleen “voor toen” was, maar ook in het nu ervaren kan worden.  

Breng klapstoelen mee. Wij zorgen daarnaast voor wat strobalen, voor liederenbladen, en voor begeleidende muziek maar dan anders dan je verwacht. Tussen de liederen door gebeden, getuigenissen en steeds een kort woord. Daartoe nodigen wij je nu reeds uit om dat op die middag met vrijmoedigheid te doen.

Tot slot even dit. We gaan deze keer op ouderwetse manier “met de pet rond” en vragen om een bijdrage van eenieder die komt.

Opwekking
NB: Wij bereiden ons voor op een bijzondere middag en vragen jullie velen te willen uitnodigen om erbij te zijn. Vanaf 14.30 is de toegang vrij en we starten om 15.00 met de samenkomst. Ook deze keer vragen wij om rekening te willen houden met gepaste afstand en looprichting. En als er zijn die een getuigenis willen geven of iets willen zeggen over het Pinkstervuur dan horen we dat graag nu reeds.  

Opwekking met Pinksteren 2021. We vernamen over het regionaal mee kunnen doen aan Opwekking 2021 en sluiten ons daar graag bij aan en kunnen ons zo met elkaar verbonden weten door heel ons land. 

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen