Plein in Lelystad vol aanbidders: “Ons land is uiteindelijk afhankelijk van bidders die op de knieën gaan”

Donderdag hield stichting Presence opnieuw een avond van gebed en aanbidding in de open lucht in Nederland. Deze week vond de aanbidding plaats op het plein in Lelystad.

Niet alleen werd er door een plein vol mensen aanbeden, ook werd er voorbede gedaan voor ons land. Organisator Wim Hoddenbagh riep twee vrouwen naar voren die trouwe voorbidsters zijn voor Lelystad.

In een daarop volgend gebed, zei hij: “Vader, ik ben U zo dankbaar dat U in elk dorp en in elke stad bidders geeft die opstaan en die op de knieën liggen voor hun regio of voor hun stad. Ik dank U voor al die trouwe bidders die soms tegen de klippen op ons land opdragen voor de troon van genade.”

Hoddenbagh benoemde dat er in de politiek hard gewerkt wordt op dit moment. “Tegelijkertijd weten we echter dat ons land uiteindelijk afhankelijk is van bidders die op de knieën gaan en die buigen voor  Uw aangezicht”, bad hij.

Dat is dan ook de hoop voor Nederland; Gods kerk die biddend en aanbiddend de weg baant voor Gods Koninkrijk om door te breken in de duisternis.

Bekijk hier de mooie beelden van de avond in Lelystad terug:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen