Politieagent bidt met vrouw die hij gearresteerd heeft

Een vrouw uit Kansas, Amerika, uit haar dankbaarheid aan een politieagent die haar vorig jaar arresteerde. Deze week stopte hij om met haar te bidden en dat leidde tot een bijzonder moment.

Mariposa Castaneda deelde de foto van haar en de agent op Facebook, waarin je ziet dat ze elkaars handen vasthouden en hun hoofden gebogen hebben: ”Hij was één van de agenten die mij arresteerde in September, 2019”, vertelt ze.

Vriendelijkheid
Mariposa: ”Het was een hele hete dag toen ik gearresteerd werd. En hij nam mij even mee naar buiten, uit de warme politieauto en vroeg of ik niet liever in de air conditioning wilde zitten bij hem in de auto. Hij zorgde ervoor dat ik het niet te heet kreeg en ook dat ik genoeg water kon drinken.”

Ze voegt toe: ”Hij sprak tegen mij met respect, vriendelijkheid en compassie. Zelfs al moest hij mij arresteren en werd ik die dag meegenomen.”

Verslaafd
Waarom ze gearresteerd moest worden vorig jaar is niet duidelijk maar Castaneda deelt wel dat ze een verslaving had en vertelt hoe ze ‘haar leven aan het verklooien was.’ Ze zegt dat de politieagent haar zei dat iedereen fouten maakt maar dat het er om gaat wat je doet ná je fouten. Castaneda deelde de foto omdat ze wil laten zien dat ‘je je leven kan veranderen en dat mensen hun perspectief van jou kunnen veranderen.’

Dankbaar
De politieagent kwam deze week terug om met haar te bidden. Mariposa: ”Onze gemeenschap is vol met mensen die denken dat ze ons begrijpen maar dat is niet zo. Wat deze agent heeft gedaan, dat is een voorbeeld van Gods genade en hoe dat iemands leven compleet kan veranderen. Ik heb enorm veel respect voor de agent.”

Bron en foto: Faithpot

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen