Politieke partij ‘Jezus Leeft’ blikt terug op de verkiezingen: “Wij verliezen natuurlijk nooit”

In een video op het YouTube kanaal van Jezus Leeft bespreken Joop van Ooijen en Florens van der Spek actualiteiten. Ditmaal blikken ze terug op de verkiezingen.

Joop van Ooijen opent de video met: “De morning after, we hebben een heleboel blije gezichten gezien maar ook een heleboel bedroefde gezichten. Er waren winnaars en verliezers. Maar wij verliezen natuurlijk nooit, want Jezus is overwinnaar.”

“Wij verliezen natuurlijk nooit, want jezus is overwinnaar”

Joop gaat verder: “Het exacte aantal stemmen weten we nog niet, maar we zijn flink gegroeid ten opzichte van vier jaar geleden. We hebben nog geen zetel, dus we moeten nog doorgaan.”

“De naam van Jezus hebben we ontzettend goed kunnen verspreiden. Niet door eigen kracht of inspanning, maar omdat de NOS ons in het einddebat heeft geholpen zodat maar liefst veertig keer vol in beeld kwam dat meer Jezus minder crisis betekent.”

“DE KEUZE VOOR JEZUS IS DE BELANGRIJKSTE KEUZE EN VANDAAG KAN DAT NOG STEEDS.”

Floris van der Spek benadrukt dat het niet alleen om de partij gaat, maar vooral over het aannemen van Jezus in jouw leven. “We zijn dankbaar dat we zulk goed nieuws kunnen verspreiden. Als je niet voor Jezus kiest heb je uiteindelijk niets en dat gaat niet perse over onze partij maar het gaat erom dat je Zijn offer aanneemt. De keuze voor Jezus is de belangrijkste keuze en dat kan vandaag nog steeds.”

Ze bespreken ook wat de uitslag van de verkiezingen de komende jaren mogelijk zal betekenen voor christenen.

PowNews
Op de verkiezingsdag zelf was Jezus Leeft ook nog actief om campagne te voeren. Bekijk hier de aflevering van PowNews, die hem volgde:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen