Poolse man hoeft geen operatie nadat Bianca voor hem bidt: “I love Jesus”

Bert en Bianca Vlasman gaan elke week naar de daklozen om eten uit te delen en voor mensen te bidden. Hierbij gebeuren regelmatig wonderen, waaronder deze week. Een Poolse man wachtte een zware operatie, maar werd volledig genezen toen Bianca voor hem bad.

Bianca vertelt: “Prijs de Heer, er gebeuren prachtige wonderen bij de daklozen. Deze Poolse man kwam vandaag helemaal opgewonden naar mij toe. Vorige week liep hij nog mank met veel verband om zijn been. Ik vroeg of ik voor zijn been mocht bidden en dat was goed. Hij vertelde ook in tranen en gebrekkig Engels dat hij terug naar Polen wilde maar niet kon vanwege allerlei problemen. Ook daar mocht ik voor bidden.”

Been hersteld
“Vandaag vertelde hij helemaal opgetogen dat hij compleet genezen is en dat de dokter verbaasd was en de therapeut ook. Geen extra kosten meer vertelde hij. Ook heeft Jezus zijn problemen opgelost en kan hij binnen 3 weken weer naar Polen. Hij wilde graag nog even getuigen voor de camera van de genezing. Alle eer gaat naar onze Heere Jezus!”

In de onderstaande video vertelt hij: “Jezus heeft mijn been hersteld. Ik zou een dure therapie moeten krijgen, maar het hoeft niet meer. Geen therapie. Ik hou van Jezus! Glorie aan Jezus!”


Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen