President Trump: “Ik was zo vereerd dat Billy Graham op mij stemde”

CBN News Politiek analist David Brody hield maandag een exclusief interview met president Donald Trump in het Witte Huis. Ze spraken onder andere over de grote steun die hij krijgt vanuit het evangelische christendom.

Analist Brody legde de president als eerste voor hoe hij het ervaart dat zoveel christenen zijn presidentschap zien alsof hij ‘door God is aangesteld’. Trump reageert: “Ik hoor dat vaker. Minister Ben Carson zei me laatst nog: ‘Je gaat de verkiezingen winnen, omdat God je heeft aangesteld voor deze tijd.’ Ik vond het mooi om dat van hem te horen.”

“Ik vind het mooi dat ik er kan zijn voor de evangelische en evangelicale christenen, en ook voor de andere religieuze gemeenschappen.”

“Ik ga mijn best doen om te winnen, ik kan alleen maar hopen dat het waar is. Ik vind het mooi dat ik er kan zijn voor de evangelische en evangelicale christenen, en ook voor de andere religieuze gemeenschappen.”

Billy Graham
“We krijgen veel steun van evangelische christenen. Ik was zo vereerd toen ik van Franklin Graham hoorde dat zijn vader op mij stemde. Billy Graham was daar nooit open over, maar in dit geval wel. Ik heb zoveel respect voor Billy en Franklin Graham, ze zijn echt geweldig.”

Trump merkt op dat hij veel verborgen steun heeft in Amerika. “Veel mensen in ons land die niet rellen, niet protesteren en hard werken. Ze hebben lange tijd geen stem gehad. Het zijn de vergeten mannen en vrouwen. Deze mensen kwamen stemmen in 2016 en ik denk dat ze in 2020 in grotere aantallen komen stemmen.”

Klik hier om het interview met Trump te bekijken.

Steun de missie van Revive!
Help onze impact te vergroten!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen