Producer van ‘The Chosen’:  “We zijn een thuis geworden voor verschoppelingen uit Hollywood”

De serie ‘The Chosen’ die gaat over Jezus en de discipelen is geproduceerd door de filmstudio Angel Studios. Ze zijn de meest succesvolle crowdfunding-campagne in de geschiedenis en zijn een thuisbasis aan het worden voor verschoppelingen uit Hollywood, ,volgens medeoprichter Neal Harmon. De zoektocht en missie van Angelstudios is om geloof en familie-entertainment samen te brengen.

In 2012  hebben Neal Harmon en zijn broer de Angel Studios opgericht. Nu is het de thuisbasis van ‘The Chosen’, de recordbrekende serie die het verhaal van Jezus vertelt vanuit het gezichtspunt van de bijbelse personages.

47 miljoen dollar
De medeoprichter van Angel Studios, Neal Harmon, deelde met ‘Faithwire’ uit de VS in een interview hoe het bedrijf 47 miljoen dollar doormiddel van ‘crowdfunding’ ophaalde om hun missie te verwezenlijken. Harmon: “Angel is een thuis voor degenen die verschoppelingen in Hollywood zijn. Harmon refereert hiermee naar mensen die in Hollywood bijvoorbeeld geen kans kregen.

De focus
Verder deelde Harmon de belangrijkste focus van het bedrijf. En dat is om “verhalen van licht te brengen” die kunnen helpen “de wereld een betere en mooiere plek te maken”. De studio wil ook gezinnen helpen “negatieve taal, seks en geweld uit films en shows te verwijderen”. Angel Studios boekte de afgelopen jaren opeenvolgende successen, maar de medeoprichter benadrukt dat “het pad dat voor ons ligt” niet gemakkelijk zal zijn met alle concurrentie in de mediawereld.


zie hier het volledige artikel op Godtv.com
foto: The Chosen


Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen