Profetisch woord Ana Werner: Je zult opstaan en vrijkomen van de ketenen van afwijzing!

Jesaja 60:1 ‘Sta op, word verlicht, want uw licht komt en de heerlijkheid van de HEERE gaat over u op.’

De Heer maakt de ketenen van het zien door de ogen van afwijzing los en verbreekt ze. Wanneer we wortels van afwijzing in ons leven hebben, heeft dit vaak invloed op hoe we de wereld om ons heen zien en ermee omgaan (soms zonder dat we het ons zelfs maar realiseren). Vertroebeld zicht vervormt de waarheid.

Vanmorgen zag ik dat DNA-strengen in de hemel opnieuw werden bedraad. Ik zag dat de woorden “zelfafwijzing” en “zelfhaat” uit het DNA van mensen werden gehaald.

Sta op mijn bruid en wandel vrij en met vertrouwen. Je bent gemaakt om te vliegen.

Ik hoorde de Heer zeggen. Je bent gemaakt om te vliegen. Reageren op de vijand en de manier waarop hij aanvalt zal niet langer jouw houding zijn. Lichamelijke ziekte zal worden afgebroken als de gevangenschap van het kijken door een lens van afwijzing wordt verwijderd.

Oude manieren en denkpatronen zijn als ijzeren gevangenispoorten geworden. Ik zag de hand van Jezus zwaaien voor grote ijzeren poorten, en die poorten van afwijzing werden volledig verbrijzeld. Het geluid van het breken van de poorten was oorverdovend!

Het bolwerk van afwijzing wordt verbrijzeld!

De Heer roept ons terug naar een plaats waar we werkelijk de liefde van de Vader kunnen ontvangen. Wonden en het zien door de gevangenispoorten van afwijzing hebben velen ervan weerhouden om in Zijn armen en aanwezigheid te komen.

Ook heeft het velen van ons geblokkeerd om van anderen te kunnen ontvangen. Zelfbescherming is misschien een levensstijl geworden die geworteld is in angst. Het vermogen om liefde te ontvangen is voor velen van ons momenteel  enorm en transformerend.

Een beweging gearrangeerd door de hemel
Het verwijderen van schubben van onze ogen die vertroebeld waren door afwijzing, is een beweging die door de hemel is gearrangeerd.

4 gebieden van transformatie
1. Geloof dat je je anders zal voelen in je relaties met anderen. Je zult ze in een ander licht en perspectief gaan zien, omdat afwijzing deze relaties niet langer beïnvloedt en voedt.

2. Het uitbreken uit deze gevangenis zal ook invloed hebben op de manier waarop je bij de Vader komt. Je zult met gemak  nieuwe dieptes van Zijn Aanwezigheid betreden door een Koninklijk vertrouwen dat je zult voelen en omarmen. Je zult een niet te stoppen vrijmoedigheid krijgen om dichterbij te komen.

3. Je perspectief op promotie verandert. Promotie is niet per se iets negatiefs, zolang het maar met nederigheid en verantwoordelijkheid wordt omarmd. Zelfs de manier waarop je eerder naar ‘promotie’ hebt gekeken, verandert. De pijn uit het verleden van het niet gepromoveerd zijn terwijl anderen dat wel waren, en zelfs de jaloezie daarvan, zal wegsmelten, omdat de wortel van afwijzing wordt weggenomen. Maak je klaar voor promotie!

4. Stress zal je lichaam verlaten. Het op je tenen lopen moet stoppen. Zelfs de angst om te falen wordt van je weggenomen. Als je in de diepe liefdevolle omhelzing van de Vader stapt, smelt de angst om te falen weg. Het is de omhelzing van de Vader die over je verklaart: “Door alles heen houd ik van je!” die je doet opstijgen!

Lees hier het volledige woord.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen