Profvoetballer Haps getuigt op insta hoe God zijn vader genas van longkanker

De christelijke voetballer Ridgeciano Haps, die in de afgelopen jaren bij Feyenoord voetbalde en nu bij Venezia FC, getuigt op instagram hoe zijn vader genezen is van longkanker. Hij vertelt hoe God zijn gebeden gehoord heeft. ‘When Jesus say yes, nobody can say no’, vertelt de voetballer.

“Ik wil mijn verhaal met jullie delen, mijn vader had anderhalf jaar geleden last van zijn borst. Na een MRI-scan kwamen we erachter dat hij longkanker in fase 3 had. De kans dat hij het zou overleven was vijftig procent. Ik was mentaal en fysiek gebroken en kon nauwelijks voetballen.”

“Als familie hebben we veel gebeden en ook in de kerk is er voor hem gebeden. En onze gebebeden zijn verhoord. Hij is een overwinnaar.”

Glorie aan God
Hij besluit: “Papa ik ben ontzettend blij dat jij deze dag met mij heb kunnen meemaken en we danken God voor zijn liefde, goedheid trouw en genade! When Jesus say yes nobody can say no! Alle glorie aan God!”

Vorige week schreven we over hoe veel voetballers actief christelijk zijn. Ook dit bericht zorgde voor veel blijdschap onder mede-voetballers. Onder andere Oranje-spelers Vincent Bijlow en Steven Bergwijn waren dankbaar voor het wonder dat plaatsvond.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen