Proskuneo NL lanceert haar eerste EP getiteld ‘The One’

Proskuneo NL is de ‘praise band’ van House of Worship Hulanda in Nederland en presenteert haar eerste EP ‘The One’ met veel enthousiasme. ‘The One’ bestaat uit drie tracks en gaat over het verlangen om dicht bij God te zijn, om Hem te aanbidden en door Hem vervuld te worden. 

‘MAS’

Het eerste lied ‘MAS’ gaat over het verlangen om vervuld te worden met Zijn tegenwoordigheid. Dit nummer is gecomponeerd door Chesron Richardson, gearrangeerd door Wilmar Mook en gezongen door Amirah Rijna.

THE ONE

Het tweede lied heet ‘The One’. Dit lied gaat over Jezus die in ons leeft en dat wij aan Hem toebehoren. Hij is Degene die ons leidt en Degene die Zijn leven voor ons heeft gegeven. Het nummer is gecomponeerd door Wilmar Mook & Chanté, gearrangeerd door Wilmar Mook en gezongen door Chanté.

IGLESIA KANTA GLORIA

‘Iglesia kanta Gloria’ is het derde lied en gaat over de kruisiging van Jezus en is een aandenken aan Zijn liefde. Alles wat Hij heeft gedaan is voor ons. Hij nam alles op Zich en hiervoor zijn we voor altijd dankbaar. ‘Iglesia kanta Gloria’ is gecomponeerd door Solange Pietersz, gearrangeerd door Wilmar Mook en gezongen door Solange Pietersz.

Bij het beluisteren van deze liederen hopen wij, dat ook jij een diep verlangen zal krijgen naar de tegenwoordigheid van God! 

Elke track van ‘The One’ EP wordt samen met een korte videoclip uitgebracht. 

Houd onze sociale mediapagina’s in de gaten voor de laatste updates!

Credits: 

Gitaar: Samuel Duque Puchi

Drum: Kirsten Maria

Koor: Chanté Richardson, Chesron Richardson, Jeanine Richardson, Michelle Macedo Sebastiao, Nadiah Pors

Vocal arrangement: Jeanine Richardson

Video editor: Jermaël Lanoy, Wafa Pinedo, Shayenne Wilmans

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen