Redding, genezing, bevrijding, dopelingen: Torben Søndergaard deelt getuigenis van ‘Kickstart event’ in Arizona

“IK BEN WEGGEBLAZEN!” aldus Torben op facebook. Mensen zaten buiten – er was niet genoeg ruimte voor iedereen binnen!” Torben steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken in het beschrijven van de bijzondere avond in Phoenix, Arizona.

Roadtrip

Torben en zijn familie zijn op een roadtrip door Amerika waar ze op verschillende plaatsen de bekende ‘Kickstart events’ of weekenden organiseren. Eerder deelde Torben al op facebook: “We zijn nu aan onze roadtrip begonnen! De komende vijf weken zullen we ongeveer 6.000 mijl rijden. We zijn net begonnen vanuit ons huis in Orlando, Florida. Onze volgende stop is Houston, Texas, waar we dit weekend een Kickstart-weekend zullen doen – dan Arizona, dan Las Vegas en dan Californië, waar we een paar weken zullen zijn voordat we naar huis gaan.”

Arizona

Inmiddels is Torben in Arizona en was het Kickstart evenement aldaar een groot succes. Zo zag hij vele mensen zich bekeren en lieten ook velen zich dopen.

“We zagen zoveel mensen zich bekeren – de Heilige geest was aanwezig en mensen werden achterin vrachtwagens gedoopt!”

“We waren aan het delen en baden voor mensen, en zoveel mensen werden genezen en vrijgezet! Er gebeurden zoveel dingen in slechts één nacht! Behalve dat zagen we zoveel mensen zich bekeren – de Heilige Geest was aanwezig en mensen werden achterin vrachtwagens gedoopt! Ja, buiten stonden drie vrachtwagens geparkeerd met doopbaden achterin! Het was prachtig!”

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, zittende mensen en binnen
Een vrouw wordt gedoopt in een van de baden achterin de vrachtwagens

“Toen we deze plek verlieten, werden er nog steeds mensen gedoopt en ervoeren ze vrijheid, en ik wil alleen maar zeggen dat dit een onvergetelijke avond was!” Hij concludeert: “Ik ben zo dankbaar! Ik sta zo versteld! Ik hou gewoon van dit leven! Het is prachtig wat God doet! Dank U Jezus voor een geweldige avond!”

Het bericht op facebook lees je hier terug: https://www.facebook.com/torbenksondergaard/posts/290137795801936

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen