Remco werd genezen van een zeldzame spierziekte

Remco de Zwart kreeg een kleine twintig jaar geleden te maken met een zeldzame spierziekte. Zijn oogleden gingen hangen en zijn beenspieren waren verslapt. “Ik ben toen ook opgenomen in het ziekenhuis. Ik had verlammingsverschijnselen.” Remco vertelt hoe God wonderbaarlijk ingreep.

“Op een dag gingen mijn oogleden hangen en kon ik niet meer in het zonlicht kijken. Ook kon ik mijn mond niet meer spoelen en verslapten mijn beenspieren. Mijn vrouw heeft het ook nog gefilmd in het ziekenhuis.” In de onderstaande video zijn deze fragmenten te zien.

Uiteindelijk werd het extremer in Turkije en werd hij gerepatrieerd door de ANWB naar Nederland. “Daar stelde een neuroloog de diagnose dat ik een zeldzame spierziekte had waardoor de prikkeloverdracht niet meer goed verloopt. Daardoor had ik verlammingsverschijnselen.”

Schoonvader
Van zijn schoonvader kreeg Remco het boek ‘Opdat niemand verloren gaat’ van Ed Silvoso, waarin dezelfde ziekte beschreven staat en waarbij de schrijver geleidelijk genas. “Ik wist: God spreekt door dit boek. En het was een bevestiging dat God geleidelijk zou genezen.”

“Ik wist: God spreekt door dit boek. En het was een bevestiging dat God geleidelijk zou genezen.”

Remco kreeg steeds medicijnen om de symptomen te bestrijden, maar het ging langzaam steeds beter. In 2004 kon hij plotseling weer 100 kilo bankdrukken in de sportschool.

“Toen zei de arts: ‘dit is een wonder! Je bent genezen!’ Sindsdien heb ik nooit meer ergens last van gehad.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen