Revive Podcast #6: de politieke plannen van Jezus Leeft

Jezus Leeft is een christelijke politieke partij met de missie om geloofsprediking terug te krijgen in de politiek en de media. Evangelist Joop van Ooijen is de oprichter en schoonzoon Florens van der Spek is de lijsttrekker. Je kent hen wel van de Jezus Redt boerderij, langs de snelweg bij Giessenburg.

In deze podcast hebben ze het over evangelisatie, Jezus in de politiek, het coronabeleid, en ook over de EU. Ook gaan ze in op de vraag of een stem op Jezus Leeft mogelijk een verloren stem is.

EU
Over de EU vertellen ze het volgende: “Als je economie slecht gaat, kun je je eigen munt devalueren. Daarmee kun je je exportpositie versterken. Maar nu kun je niks, behalve gaten opvullen van zuidelijke landen.”

“We zijn een klein landje, Europa is bij elkaar groter dan Amerika, je hebt niets meer te zeggen! Terwijl Nederland het Israël was van het Westen is. We zijn altijd een gezegend land geweest met voorspoed, een harde werkmentaliteit en ook dienden we God. Dat dreigt nu te grabbel te worden gegooid.”

Begin deze maand ging Daniël bij ze op bezoek voor de podcast van http://Revive.nl​​ Check de podcast ook op Spotify: https://anchor.fm/revive-podcast​

Revive Podcast
In de Revive Podcast interviewt Daniël wekelijks christelijke leiders die een inspirerende en bemoedigende boodschap te brengen hebben. Ook komen relevante onderwerpen langs. De podcast duurt ongeveer een half uur en verschijnt op YouTube en op streamingdiensten als Spotify en Apple Music.

De Revive Podcast is de officiële podcast van http://Revive.nl​​​, hét platform voor positief christelijk nieuws!

Ons volgen op Spotify of andere diensten? Ga naar:

http://Revive.nl/podcast​​​ of direct naar:
https://anchor.fm/revive-podcast​
Leer meer over Daniël van Deutekom via http://danielvandeutekom.nl​​
Support de podcast via http://danielvandeutekom.nl/partner

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen