Revive podcast #8: staan op Gods beloftes met Anne Borkent

Zoek jij naar doorbraak in je leven? Pastor Anne Borkent leerde hoe je kan staan op Gods beloftes en zo de Hemel op aarde kan zien doorbreken. Deze podcast wil je niet missen, want zijn getuigenissen zullen je ECHT BEMOEDIGEN!

In de Revive Podcast interviewt Daniël wekelijks christelijke leiders die een inspirerende en bemoedigende boodschap te brengen hebben. Ook komen relevante onderwerpen langs. De podcast duurt ongeveer een half uur en verschijnt op YouTube en op streamingdiensten als Spotify en Apple Music.

Tongentaal

In het begin van de Podcast gaat het over de kracht van tongentaal. Anne Borkent: “Ik heb gemerkt dat ook in praktische situaties of zelfs in bedreigende situaties tongentaal heel veel kracht heeft.” Hij beschrijft hoe zijn huisgenoot Grant, toen hij in Sydney het Hillsong Bible College volgde, in een park achterna werd gezeten door zes man die hem wilden beroven of zelfs in elkaar slaan. Met alle zes achter hem aan rende hij richting het huis waar hij met Anne woonde.

Anne: “Ik hoorde opeens geschreeuw buiten en ik zie mijn huisgenoot met zes gasten achter hem aan op ons af komen rennen. Hij riep naar ons: open de deur, open de deur! Wij openden de deur, maar die zes gasten die stopten niet en wilden zichzelf naar binnen dringen. Toen hoorde ik opeens dat Grant in tongen begon te bidden en ik ook, want we voelden ons bedreigd en wisten niet wat me moesten doen.”

“Opeens zag ik dat wij helemaal omsingeld werden door engelen. Ik heb meerdere malen meegemaakt dat als je in tongen bidt de situatie verandert.”

“Opeens zag ik dat wij helemaal omsingeld werden door engelen en dat was zo’n bijzonder beeld. Het was net of God mijn ogen opende. Binnen één minuut veranderde de hele situatie, ik zag dat de gezichten van de aanvallers vertrokken en dat ze een verwilderde blik kregen in hun ogen, ze schrokken en ze renden keihard weg. Ze waren ergens bang voor. Toen is Grant nog achter hun aan gerend en riep: ‘Jezus houdt van jullie!’ Ik heb meerdere malen meegemaakt, dat als je in tongen bidt dat de situatie dan verandert.”

Later in de Podcast deelt Anne nóg een hele bijzondere getuigenis.
Nieuwsgierig geworden? De podcast kun je hier bekijken:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen