Revive Podcast: Geluid van Hoop voor Nederland

Zondag 28 februari organiseerde Harvest Fields International van Mattheus van der Steen ‘Geluid van Hoop voor Nederland’. Meer dan 20 leiders spraken een boodschap van hoop uit over ons land. Revive.nl podcast-verslaggever Rob Veenstra-van Amerongen was aanwezig en sprak voor en achteraf met een aantal leiders over het belang van deze bijeenkomst.

Gerhard Hobelman, directeur van camping De Betteld vertelt: “Het is fantastisch om hier te zijn. We zijn al bijna een jaar bezig om dingen online te doen, maar niets gaat boven elkaar in de ogen kijken en samen een bakje te doen. De ontmoetingen vind ik grandioos.”

“Ik ga het hebben over dat Nederland een schapenland moet worden en niet een bokkenland.” In zijn toespraak vertelde hij over hoe het verschil tussen duister en licht steeds scherper gaat worden – en het belang om als christenen in het licht te blijven.

Voorganger Gerard de Groot vindt de bijeenkomst erg bijzonder, vertelt hij: “Het is zo mooi om als politieke en geestelijke leiders samen één te zijn in Jezus Christus. Samen spreken we de hoop van God uit voor de kerk en voor Nederland. Het is mooi dat we samen het hart van God mogen vertolken.”

Kruis verbindt
Opwekking-directeur Ruben Flach vond het avondmaal erg bijzonder. “Het kruis verbindt ons, en de rest zijn bijzaken. Het avondmaal geeft inhoudt aan de kern van ons geloof. Het is een symbool van hoop die we in eenheid mogen vieren. Het is belangrijk en mooi om samen te werken.” Ook voor Hans Maat van het Evangelisch Werkverband was het avondmaal het hoogtepunt. “Dan zijn we allemaal weer heel klein.”

Beluister de podcast om alles terug te horen!

De Revive Podcast is de officiële podcast van http://Revive.nl​, hét platform voor positief christelijk nieuws! De podcast duurt ongeveer een half uur en verschijnt op YouTube en op streamingdiensten als Spotify en Apple Music: https://anchor.fm/revive-podcast

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen