Richard Grevelink is verwachtingsvol voor een opwekking in Nederland – Revive Podcast #3

Is opwekking in Nederland mogelijk? Ja, zegt Richard Grevelink. In deze podcast hebben we het over opwekking, sleutels tot doorbraak, bekering en gehoorzaamheid. Volgens Richard zijn bekering en gehoorzaamheid essentieel en heeft de kerk het er te weinig over.

“Als ik vanavond de deur opendoet om naar buiten te gaan, dan siddert de hel! Ze denken: waar gaat Richard naartoe? Ik geloof dat God in deze tijd een opwekking wil geven, we moeten klaar zijn als kerk!”

In de Revive Podcast interviewt Daniël wekelijks christelijke leiders die een inspirerende en bemoedigende boodschap te brengen hebben. Ook komen relevante onderwerpen langs. De podcast duurt ongeveer een half uur en verschijnt op YouTube en op streamingdiensten als Spotify en Apple Music.

— De Revive Podcast is de officiële podcast van http://Revive.nl​​, hét platform voor positief christelijk nieuws! — Ons volgen op Spotify of andere diensten? Ga naar: http://Revive.nl/podcast​​ of direct naar: https://anchor.fm/revive-podcast​ — Leer meer over Daniël van Deutekom via http://danielvandeutekom.nl​​ — Support de podcast via http://danielvandeutekom.nl/partner

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen