Rick Pino vertelt hoe je je kinderen kunt opvoeden als aanbidders

Heart of David Worship-oprichter en aanbiddingsleider Rick Pino deelt een krachtige boodschap over hoe je je kinderen kunt opvoeden als aanbidders.

Aanbidders opvoeden
In een video deelt Rick zijn persoonlijke ervaring over hoe hij en zijn vrouw hun dochter opvoedden als een aanbidder “met een beetje kerk”. Hij verduidelijkt: “Er is niets mis met de kerk. Maar er is een groot verschil tussen alles gewoon langs je heen laten gaan en de tastbare aanwezigheid van God.”

De 6-jarige dochter van Rick groeide op in een omgeving met veel aanbidding. Terwijl ze opgroeide, werd ze blootgesteld aan non-stop aanbiddingssessies over de hele wereld. Rick wijst er echter op dat het niet was vanwege de events die ze wereldwijd houden, dat zijn dochter echt een aanbidder van God is geworden. De aanbiddingsleider zegt dat het allemaal thuis begon.

Wereldbeeld
“We bidden elke dag met haar. We aanbidden samen”, zegt hij. Rick vertelt dat hij zelfs een muziekinstrument voor zijn dochter had gekocht, zodat ze samen als gezin konden aanbidden. “Eerst thuis omdat het huis het geestelijke klimaat gaat bepalen. Dat zal haar hele wereldbeeld bepalen. Dus we passen het eerst thuis toe en dat vloeit over in haar openbare leven, ” zegt Rick.

Nu heeft zijn dochter niet alleen geleerd God te aanbidden, maar bidt ze ook voor andere mensen en bidt ze zelfs voor kinderen op de speelplaats.

Rolmodellen
Rick moedigt ouders aan hetzelfde te doen als ze hun kinderen willen opvoeden als aanbidders van God. Hij roept specifiek vaders op om op te staan ​​en een voorbeeld te zijn voor hun familie, vrouw en kinderen. Want de waarheid is dat kinderen op zoek zijn naar mensen die ze zullen zien als een voorbeeld van hoe ze God hartstochtelijk kunnen nastreven en volgen. En ouders zijn de eerste rolmodellen die ze zien.

Lees hier het Engelse artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen