Rijke Pakistaanse ondernemer biedt christenen op TikTok 5.930 dollar aan als ze moslim worden

Terwijl er maar weinig plekken in de wereld zijn waar het christendom zo snel groeit als in Pakistan, doet zakenman Mian Kashif Zameer zijn uiterste best om wat zielen terug te winnen. Op TikTok postte hij een video waarin hij christenen 1.186 dollar belooft als ze zich tot de islam bekeren. Hele gezinnen krijgen zelfs 5.930.

De video van de textiel-ondernemer gaat viraal op het internet en ook veel jonge moslims zetten christenen ermee toe aan om zich tot de islam te bekeren.

De ondernemer draagt een gouden ketting die vermoedelijk een paar kilo weegt.

Mensenrechten
Volgens het katholieke AsiaNews voelen veel christenen zich beledigd door de oproep. De nieuwssite schrijft hoe zulke filmpjes mensenrechten onder druk zetten.

Eind juli ging nog een video op TikTok viraal, waarin jonge moslimmannen een jonge christen proberen te dwingen het christendom te verwerpen en de kalima, de islamitische geloofsbelijdenis, te reciteren.

Vervolgen
Mariyam Kashif Anthony, een mensenrechtenverdediger en docent in Karachi, veroordeelde deze incidenten en riep de Pakistaanse telecomautoriteiten op om hun auteurs te vinden via hun TikTok-accounts en hen in overeenstemming met de wet te vervolgen.

“Wij christenen zijn erg zwak en we zijn niet rijk, maar ons geloof in Jezus Christus is sterker dan dat van hen”

“Deze haatzaaiers moeten een les worden geleerd door de politie. Wij christenen zijn erg zwak en we zijn niet rijk, maar ons geloof in Jezus Christus is sterker dan dat van hen”, zei ze.

“Jezus Christus heeft de macht om ons te redden en te beschermen. Wij geloven in de Heer Jezus Christus, de Levende, die geen [wereldse] macht kan verslaan.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen