RUAH Online School van profetie gaat van start in Nederland

“Jaag de liefde na en streef naar de gaven van de Geest, vooral naar die van de profetie.”

1 Kor. 14:1

“Je moet God aanbidden. Want getuigen van Jezus is profeteren.” Openbaring 19:10b

Op 29/10/2020 om 20:00 uur begint Matthew Helland samen met een team ervaren trainers de eerste cursus van RUAH Online School van profetie. Vanaf 2010 is Matthew scholen van profetie aan het geven door heel de wereld en nu is deze cursus beschikbaar in het Nederlands. Hij heeft verschillende boeken geschreven zoals ‘Profeteren: Gewoon Doen!’ en ‘Evangeliseren met Kracht: Gewoon Doen!’ Deze school is de praktische uitwerkingen van wat er geschreven is in zijn boeken. 

Studenten krijgen toegang tot meer dan vijf uur lang online videos met onderwijs en oefeningen van Matthew Helland + 1 uur live les + het boek Profeteren: Gewoon Doen! + het Manual voor niveau 1 + en een maand lang groepstraining door ervaren trainers die jou willen helpen leren niet alleen profetische woorden ontvangen, maar ook door te geven aan anderen. Er is een veilige sfeer waar je de profetische bediening kunt begrijpen met een solide bijbelse uitleg. Daarbij krijg je ruimte om ook zelf daarin uit te gaan stappen. Op deze manier kun jij  handen en voeten geven aan de woorden van de Paulus als hij zegt dat we naar de gaven van de Geest en profetie moeten streven. 

Deze cursus voor de maanden van oktober en november kosten maar 75 euro. Als je meer wilt weten en je zelf wilt opgeven voor deze cursus, ga naar www.ruahnetwork.com of stuur een e-mail naar ruahnederland@gmail.com

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen