Rugbyteam zingt christelijke hymne vanaf de balkons van het hotel om het personeel te bedanken

Na een week quarantaine in Sydney, Australië, om te spelen voor de Ron Massey Cup in Australië, zong een rugbyteam een ​​christelijke hymne om het hotelpersoneel te bedanken vanaf de balkons van het hotel, meldt GodTV.

God prijzen
In Hebreeën 13:15 staat: “Laten we daarom door bemiddeling van Jezus God voortdurend een lofoffer brengen – de vrucht van de lippen die Zijn naam openlijk belijden.”

God verdient al onze lof in alles wat we doen of waar we ook gaan. Wanneer we ervoor kiezen om God te prijzen, is niet gebonden aan tijd, plaats of gebeurtenis. We prijzen Hem in goede of slechte tijden omdat Hij het waard is. Het verfrist ook onze ziel. En dit is wat een rugbyteam in Australië liet zien nadat het in een hotel in quarantaine was geplaatst.

Kaiviti Silktails Team
Een jaar geleden, voordat de pandemie uitbrak, nam het Kaiviti Silktails-team uit Fiji deel aan een New South Wales Rugby League-competitie. Zij waren het eerste rugbyteam uit hun land dat zich kwalificeerde voor deze wedstrijd. Na slechts één ronde echter ging de hele wereld vanwege de pandemie op slot. Zo werd de droom van het team om in het toernooi te spelen in de wacht gezet.

Ondanks dit voorval benutte het team de quarantainetijd goed om te trainen. Zo bereidden zij zich voor op het moment dat ze zouden kunnen terugkeren in de wedstrijd.

Rugbyteam zingt christelijke hymne
Een jaar later is de quarantaine in Sydney, Australië, opgeheven. Nu heeft het team nog een kans om zichzelf opnieuw te bewijzen.

Het Kaiviti Silktails-team werd in quarantaine geplaatst in het Sofitel Wentworth Hotel. Vlak voordat ze vertrokken, liep het team het balkon op en zong het samen een ontroerende christelijke hymne. Dat deden ze om het hotelpersoneel te bedanken dat voor hen had gezorgd tijdens de quarantaine.

Bekijk dit geweldige moment in de onderstaande video!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen