Russische sferen in Leerdam: 160 christenen aanbidden God in de sneeuw

Zo’n 160 mensen kwamen zondag samen in Leerdam in een dik pak sneeuw om God te aanbidden. De gebedsmanifestatie, die georganiseerd werd door Kom Laten Wij Aanbidden, vond plaats op een Leerdams voetbalveld.

Tijdens de manifestatie was er ruimschoots ruimte voor aanbidding en werden er ook preken gehouden en gebeden voor Leerdam. Evangelist Jaap Dieleman, die in Leerdam gewoond heeft, deelde ook iets, evenals de andere leiders uit Leerdam.

Dieleman: “Er was zoveel verdeeldheid, onvolwassenheid en splintergroepjes. Maar vandaag zijn we hier om te proclameren dat we één zijn in Jezus Christus!”

Doorbraak
Leerdammer Edward Pattiapon blikt enthousiast terug. “Dit is een grote doorbraak voor Leerdam. Wat een mooie tijd was het samen. Diverse leiders van Leerdam van diverse kerken deelden dit met elkaar. Samen een zijn in Christus. Bidden met en voor elkaar was iets waar ze naar uitkeken voor nu en de toekomst. Samen elkaar ontmoeten, vergeven hoe we naar elkaar gekeken hebben. Samen harten delen voor vandaag.”

“Elke leider die vandaag aanwezig was deelde iets. En oh wat een mooi begin is dit van iets moois. Het besef dat we elkaar nodig hebben. Ook in deze tijd. Als we nu nog iets kunnen en mogen doen, dan is het de mensen vertellen over Jezus. En geloven en uitzien dat Jezus De weg, De waarheid en Het leven is voor een ieder.

Hij besluit: “Zo, het was genieten op het voetbalveld vol met sneeuw. Genieten met wat koude tenen, een koud windje en zo nu en dan een zonnetje erbij. Ja, even je eigen gevoel opzij zetten. Of het nou koud is of niet, ik ga en sta voor Leerdam om Jezus te delen met alle andere gelovigen uit Leerdam en omstreken.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen