‘Samen bouwen aan Gods koninkrijk’ – terugblik op de Royal Mission Drive-in

Wat een dag! Opnieuw honderden auto’s die een gezellig en gezegend rondje maken om ons gebouw. Na een half uurtje in de file, gelukkig met live aanbidding via de radio, rijd je ons terrein op. Bij binnenkomst word je ontvangen door Martin en Karin. Op de vraag: ‘Waar kom je vandaan?’ komen de meest verschillende plaatsen langs. Drachten, Nuenen, Dan Haag, Woerden, Schoonhoven, Dokkum, Alphen a/d Rijn, Ede, Berlaar (België!), Spanje(!), Harderwijk, Nunspeet… een eindeloze stroom aan mooie woonplaatsen. Wat een feest!

Tekst: Martin Koornstra

Verschillende mensen hebben een cadeautje voor ons meegebracht. Snoep, thee, kaarsjes, een waterkoker, een badjas, een mand met Mars-repen, tekeningen, prachtige kaarten en zelfs een echtpaar dat hun verjaardagsgeld als gift weggeeft. We worden overweldigd door de enorme vriendschap en verbinding met de bediening en de mensen van Royal Mission.
Met de prachtige flyer over de nieuwbouw in de hand rijden mensen langs de gezellige kramen. Voor iedereen warme chocomelk, koffie of thee en wat fris voor de kinderen met de lekkerste oliebollen ooit voor iedereen.

En dan de jaarteksten. Unieke verzen uit de Bijbel waarvoor gebeden is, zodat ze mensen raken, bemoedigen en richting geven. Prachtig om de reacties te zien als teksten precies op de juiste plek komen. Het ritje gaat verder. Plotseling wordt duidelijk dat een deel van ons gebouw helemaal gesloopt en omgeven is door hekken. Hier gaat de nieuwe zaal komen. Ben en Robbie geven er uitleg over en nodigen uit om mee te bouwen.

Even verderop staat een enorm groot bord met een grote kroon en de tekst ‘Wij bouwen samen aan Gods koninkrijk’. Honderden bouwstenen worden ingeleverd en opgeplakt, zodat een prachtig bouwwerk voor de Koning ontstaat.
En dan volgt de climax. Terwijl de live aanbidding vanuit de tent klinkt, komen gebedsteams naar je auto om iedereen ene persoonlijke zegen of profetie te geven. De een na de ander wordt geraakt door Gods liefde en velen rijden met tranen in de ogen het terrein weer af. Dit was zo enorm de moeite waard!

Zoveel mooie gesprekken, heerlijke oliebollen, prachtige jaarteksten, hartelijke gesprekken, unieke gebeden en profetieën en intense aanbiddingsmuziek. Al stond je in de file te wachten, het unieke radiosignaal met de muziek vanaf het podium was kilometers ver al op te pikken. De warme lampjes, de gezellige kraampjes, de knetterende vuurkorven, het decor van sleeën, schaatsen, schapenvachten én de warme chocomelk maakten het tot een dag van ontmoeten en ontvangen. Iedereen, bezoekers en team, hebben enorm genoten. Dit was een feestdag voor de Heer en Zijn werk in en door ons!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen