Sandra gebruikte drugs en zat op haar zestiende in de cel, ontdekte dat Jezus alles is wat ze zocht

Sandra kreeg als tiener verkeerde vrienden en deed dingen die niet goed voor haar waren. “Ik ging blowen, stelen en alles werd steeds extremer. Uiteindelijk ben ik zelfs in de jeugdgevangenis terechtgekomen. Dat was een hele lastige tijd.” In dit verhaal vertelt ze hoe God een ommekeer bracht.

Sandra besefte toen ze gevangen zat dat ze niet zo verder kon. “Toen ik uit de gevangenis kwam, ontmoette ik een oude schoolvriendin. Ze vroeg me mee naar de kerk. Daar voelde ik de liefde van God, zoiets had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd er zo blij van.”

Het lukte Sandra ook een tijdje om te stoppen met blowen en stelen en afstand te doen van haar vriendengroep. Echter dwaalde ze weer af en ging ze de drugshandel in. Daar verdiende ze veel geld mee. “Maar het leek wel alsof het geld vervloekt was. Er kwam niets goeds van en het maakte me ook niet gelukkig.”

“Ik zat elke avond met een joint op de bank en was zo intens verdrietig.”

“Ik was erg afhankelijk van mijn vriend en toen de relatie overging, zat ik in mijn eentje in Alkmaar. Ik zat elke avond met een joint op de bank en was zo intens verdrietig.” Daarna ontmoette ze haar huidige man, Raymond, met wie ze vijf jaar lang een wild leven leidde van veel feestjes. “Maar ondanks dat bleef ik diep ongelukkig.”

Alpha Cursus
Totdat Sandra een Alpha Cursus ging doen. “Dat was echt een warm bad. Ik ontmoette zoveel liefdevolle broers en zussen en ik begon helemaal te veranderen. In het begin was dat moeilijk voor Raymond, totdat God hem ook aanraakte. Sindsdien zijn we samen deze weg gegaan. Heel bijzonder!”

“Sinds ik Jezus ken ben ik weer gelukkig van binnen. Hij heeft het ten goede gekeerd en dat is zo bijzonder.”

In de onderstaande video vertelt ze ook hoe ze op bovennatuurlijke wijze genezen is van PCOS, waardoor ze natuurlijk zwanger kon worden. Bekijk haar hele verhaal:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen