Sanne leerde te luisteren naar de stem van God

Sanne uit Waddinxveen kwam in aanraking met boeken over ‘het verstaan van Gods stem’ en wilde hier graag meer over weten. Ze ging zich erin verdiepen en groeide hier in. “Toen is mijn leven een avontuur geworden.”

Ze vertelt: “Ik ga in de avond vaak een rondje wandelen om even tot rust te komen van de dag. Soms heb ik dan mooie ontmoetingen met mensen die hun hond uitlaten, bijvoorbeeld. Soms mag ik dan de liefde van God uitdelen.”

Christelijke school
Ze legt uit hoe dit ontstond. “Ik ging op zondag naar de kerk en heb ook op een christelijke school gezeten. Maar vaak vroeg ik me af: ‘Is dit het nou?’ Toen kwam ik in aanraking met een boek van iemand die over de avonturen met God schreef. Toen dacht ik: ‘Zo wil ik ook leven.'”

“Toen ben ik op internet cursussen gaan volgen en heb ik boeken gelezen over het verstaan van Gods stem. Daarna ging ik het verstaan van God en profetie ook in de praktijk brengen.”

In de onderstaande video (3:59) vertelt ze over de bijzondere ontmoetingen die ze sindsdien heeft gehad met mensen op straat:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen