Sanne Popijus bidt voor moeilijk lopende vrouw: “Het raakte haar”

Sanne Popuijs is een jonge christelijke vrouw die graag gehoorzaamt als God iets aan haar vraagt. Dat gebeurde ook eerder deze maand, toen ze langs een slechtlopende vrouw liep. “Het viel me op dat ze niet zo soepel liep. Zonder lang na te denken sprak ik haar aan en vroeg of ze pijn had in haar heup”, vertelt ze.

“Ze gaf aan dat ze inderdaad een zeer been en een zere heup had. Ik vroeg of ik voor haar mocht bidden dat de pijn weg zou gaan. ‘Nee hoor, dankje’, zei ze. Ik zei dat ik vaker voor mensen bid en dat God nog steeds wonderen doet. Ik vertelde daarbij dat ik vorige week nog een man had zien genezen van doofheid. Ik zei lachend: ‘u heeft niets te verliezen, toch? Het kan alleen maar beter worden.'”

“‘Nou oké dan’, stemde ze toe. Ik vroeg haar om de pijn een cijfer te geven van 0 tot 10. Het was een serieuze 6. Ik vroeg of ik mijn hand op haar been mocht leggen en sprak een kort gebed uit. Daarna vroeg ik haar om te testen of er iets veranderd was. Ze liep een paar stappen en keek me verbaasd aan. ‘U hoeft niet aardig te zijn hoor’, zei ik. ‘Maar eerlijk.. is er iets anders?’ ‘Ja het is veel minder!’, zei ze.”

Pijn helemaal weg
Uiteindelijk mocht Sanne nog een keer bidden en toen was de pijn helemaal weg. “We praatten nog kort over de liefde van God en de kracht van de Heilige Geest die in de gelovigen woont. Blij, verrast en onder de indruk scheidden onze wegen zich weer.”

“Waarom deel ik dit? Als eerste om God de eer te geven want zeg nou zelf, dit is toch geweldig? Als tweede om jou aan te moedigen om te bewegen in de cadeautjes (gaven) van de Heilige Geest. Jezus zei: degenen die in Mij geloven zullen dezelfde dingen doen als Ik, zelfs nog grotere! (Joh 14:12)”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen