Schatzoeken: een ‘coronaproof’ manier van evangelisatie

In verband met de coronacrisis past stichting Arbeiders in de Oogst haar methode van evangelisatie wat aan. Ze gaan nu op 31 oktober schatzoeken. Arie legt uit wat het betekent.

“Hoe werkt dat? We vragen de schatkaart aan de Heilige Geest, Hij zal ons bijzonderheden geven over de personen die we gaan opsporen, zoals haarkleur, kleding, naam etc.

‘s Ochtends gaan we je trainen in het winnen van de zielen, het bidden voor de zieken en het verstaan van Gods stem. ‘s Middags gaan we eropuit, in kleine teams om deze schatten te vinden en ze bij Jezus te brengen.

Daarbij zullen we ook aandacht besteden aan Halloween, dat in de nacht erop plaatsvindt, met speciale traktaten en kadootjes met wat lekkers voor de kinderen!

Opgeven
I.v.m. de anderhalve meter afstand is het aantal deelnemers beperkt. Geef je daarom snel op, maar alleen als je zeker weet dat je zult komen, anders hou je plekken voor anderen bezet!

Als je als gelovige in Christus een verlangen hebt om uit je comfortzone te stappen; als je een dieper verlangen hebt om Gods schatten te ontmoeten; als iemand van ons een getuige wil zijn van Gods liefde voor hen die fysiek, emotioneel, mentaal lijden en gewoon hun omstandigheden beu zijn… dan is dit evenement Schatzoeken een goede plek om je reis te beginnen!

Aanmelden verplicht: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-schatzoeken-118658156741

Persbericht: stichting Arbeiders in de Oogst.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen