Schatzoekers gaan de straat op in Rotterdam; vier getuigenissen op een rij

‘Arbeiders in de oogst’ is een trainingsschool voor mensen die de straat op willen in Nederland. Afgelopen zaterdag kwamen ze samen in Rotterdam om thema’s als ‘genezing’, ‘angst voor (de mening van) mensen’, ‘het winnen van zielen’ en ‘het verstaan van Gods stem’ te behandelen. Daarna gingen ze de straat op. Hieronder vier getuigenissen op een rij.

  • Een van de groepjes was alweer richting het verzamelpunt aan het wandelen, toen ze op hun hart kregen om toch nog door te lopen. Daar ontmoetten ze iemand die voldeed aan het woord van kennis wat ze eerder hadden opgeschreven. De vrouw gaf haar hart aan Jezus.
Groepje 1
  • Een andere groep kon een jonge vrouw aanspreken die van het zonnetje aan het genieten was. In eerste instantie was ze terughoudend, maar naarmate het gesprek vorderde vertelde ze over haar oma die voor haar bad. De evangelisten konden delen dat God geen kleinkinderen heeft, en dat ze dus zelf de keuze moest maken om Hem te volgen. Dat deed ze.
Groepje 2
  • Later werden een vader en zoon aangesproken. Ze waren beiden bekend met het geloof en gingen naar de kerk. Toch waren ze nog niet bekeerd. Tijdens het gesprek gaven ze beiden hun hart aan Jezus. Achteraf stonden ook deze mensen op de lijst van mensen die de Heer had laten zien om mee in gesprek te gaan (Schatkaart).
  • Op een terrasje zaten een aantal dames met hun kinderen. Ze bleken van Rooms-Katholieke afkomst. Tijdens het gesprek opende een van de vrouwen haar hart voor Jezus, ze werd een kind van Hem. Een van de evangelisten kreeg op zijn hart dat ze last had van haar rug. Dat klopte, ze bleek een beenlengteverschil te hebben. Na gebed waren haar benen gelijk en was de rugpijn verdwenen. Ze had ook pijn in haar schouders, maar na gebed was dit aanmerkelijk minder geworden.
Groepje 3
Groepje 4 – trok erop uit in Veendam

Meer weten over ‘Arbeiders in de oogst’? Klik dan hier.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen