Scholiere werd gepest na het plaatsen van ‘pro-life’ video; ze haalt kracht uit God

Angelica Park had al van jongs af aan een hart voor kinderen en is dan ook overtuigd pro-life. Ze vertelt in een interview met Live Action News waar haar overtuigingen voor het leven begonnen en het soort pesten dat ze heeft ervaren vanwege deze overtuigingen.

“In het begin was ik pro-life vanwege mijn religie”, zei Park. “Ik ben katholiek en ik geloof dat God ieder van ons heeft geschapen naar Zijn beeld, en dat vanaf het moment van de conceptie ieder van ons belangrijk is en een doel heeft. Later begon ik verliefd te worden op de wetenschap en zag ik dat je wetenschappelijk kunt bewijzen dat het leven begint bij de conceptie. “

“Ik zag dat je wetenschappelijk kunt bewijzen dat het leven begint bij de conceptie”

Tijdens haar middelbare schooljaar in 2019 zag Park berichten op social media waarin de gouverneur van Alabama (Kay Ivey) een wet die bedoeld was om abortussen in de staat uit te bannen veroordeelde. Teleurgesteld dat er zoveel verkeerde informatie over de wet werd verspreid, reageerde Park door een video te delen. In deze video beschrijft voormalig aborteur Dr. Anthony Levatino een abortus in het tweede trimester. 

Pesten

Het delen van de video bleef niet onopgemerkt. “Mijn school keerde zich volledig tegen mij [na die post]”, vertelt Park aan Live Action News. “Ik kreeg honderden reacties, zo noemden ze me o.a. een leugenaar en zeiden dat niemand om mijn mening gaf. Ik werd volledig afgebrand.”

Angelina had zich verkiesbaar gesteld voor de presidentsverkiezingen van de school, maar ook dat liep mis. “Ze lieten voetballers de hele school aanmoedigen om mijn naam op de stembiljetten te verwijderen. Andere mensen hebben mijn posters in de gangen verwijderd. ” Park zei dat de ervaring “erg vernederend” was. Zelfs de directeur en leraren kwamen niet in actie, hoewel er videobewijs was dat deze dingen plaatsvonden.

“Als je vervolgd wordt vanwege je ‘pro-life’ overtuigingen is dat omdat je het juiste doet – de vijand haat dat”

“Als je gepest wordt kan het voelen alsof God niet kijkt, alsof je iets verkeerd doet en daarom wordt gepest. Maar nu zou ik het als een compliment beschouwen, omdat het betekent dat je het juiste doet. Als je wordt vervolgd vanwege je ‘pro-life’ overtuigingen, is dat omdat je het juiste doet – de vijand haat dat. ” Ze voegt eraan toe: “Het is zo belangrijk om dit altijd met liefde te doen.”

March for Life

“Uiteindelijk geloof ik dat als je je pijn aan God geeft, Hij het zal omdraaien. Vier tot vijf maanden nadat dit speelde sprak ik op de ‘March for Life Youth’ in Washington DC en zong het volkslied voor de March for Life, luisterend naar de toespraak van de president van de Verenigde Staten.”

In haar toespraak moedigde ze jongeren aan zich uit te spreken: “Je moet beslissen of je populair wil zijn bij God of in de ogen van de wereld. In welk team wil je zitten? Ik denk dat je jezelf moet afvragen: Wie wil je zijn?” Ze sluit af met: “Alles wat ik doe is uit liefde. Er is geen veroordeling, er is geen haat. Mijn hele leven heb ik van kinderen gehouden. Ik wil gewoon dat de wereld kleine kinderen geboren laat worden, zodat we ze kunnen zien lachen en hun lach kunnen horen.”

Lees het hele artikel hier: https://www.liveaction.org/news/posted-pro-life-video-bullied-school/?fbclid=IwAR0qbOtgYTH6XO6JE6XTbmfU2dsyhz1YocEm7SMjE6IYDK8GlCTvVriYzaA

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen