Seksueel misbruikte dochter van hindoepriester ontmoet Jezus: “Ik wist heel zeker dat Hij de echte God was”

Een dochter van een hindoepriester die als kind seksueel werd misbruikt, was jarenlang verslaafd aan drugs, totdat Jezus haar te hulp kwam. Sangita Sharma groeide op in een gezin dat het hindoeïsme beoefende. En omdat haar vader een priester van de religie was, streefde de cultuur van hun familie naar perfectie en zuiverheid. Haar vader was ook een tuchtmeester. Daarom leefde haar familie in angst voor de pijn van de gevolgen van hun wandaden.

Toen ze dertien jaar was, verkrachtte een jongen in hun buurt Sangita. Dat ging ongeveer zes maanden door, totdat haar ouders erachter kwamen. Maar helaas geloofden ze de verdediging van de jongen, dat wat er gebeurde, met wederzijdse toestemming was.

Het brak Sangita’s hart, want ze voelde zich verraden. De mensen waarvan ze dacht dat ze van haar hielden en haar zouden beschermen, geloofden haar niet eens. Sindsdien heeft Sangita het moeilijk om mensen weer te vertrouwen.

Omgaan met trauma door drugsmisbruik
Op een dag verliet Sangita’s moeder haar vader en nam ook de kinderen mee. Ze verlieten de buurt. Het trauma van het misbruik bleef Sangita echter achtervolgen. Toen ze veertien was, begon ze zichzelf pijn te doen en zichzelf te snijden.

Al snel ontdekte Sangita marihuana en raakte eraan verslaafd. Ze liep ook weg van huis en leefde een doelloos en leeg leven. De tien jaar daarop bestond haar leven uit seks en drugs. Sangita herinnerde zich over dat moment: “Mijn leven is verspild. Er is niets om voor te leven. Dus ik kan net zo goed drugs gebruiken. En als mensen me toch gaan verkrachten, kan ik er net zo goed geld aan verdienen.”

Verder kwam ze op het punt om een ​​einde aan haar leven te maken. Maar een klein sprankje hoop weerhield haar er altijd van zelfmoord te plegen.

Ontmoeting met Jezus
In september 2012 trok een christelijke video van een getuigenis Sangita’s aandacht tijdens het scrollen op YouTube. Ze bekeek de video terwijl ze in het huis van haar vriend was. Op dat moment begonnen haar tranen te stromen.

Voor het eerst hoorde Sangita over de openbaring van Gods onvoorwaardelijke liefde voor haar. Op dat moment voelde ze Gods vergeving en liefde die alles veranderde. “Ik wist heel zeker dat Hij echt was, dat Hij de echte God was. En dat er geen andere God was”, vertelt ze. Wat een krachtig getuigenis!

Lees hier het originele artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen