Shamil Gesser over avondklok: “Dit gaat niet over gezondheid, maar over controle”

Voorganger Shamil Gesser uit Amsterdam is furieus over wat er gaande is rondom het coronabeleid. De komst van de avondklok maakt hem er nog meer van overtuigd dat dit niet meer over onze gezondheid gaat. “Onze geloofsvrijheid wordt stap voor stap aan banden gelegd. Als we niet opstaan, dan is er geen weg meer terug.”

Apostel Shamil vertelt dat hij niet gelooft dat de huidige regelgeving, die steeds verlengd wordt, nog over gezondheid gaat. Terwijl dit virus voor het overgrote deel van de Nederlanders niet dodelijk is, worden de regels steeds strenger. “Dit gaat niet meer over het virus, maar het gaat over controle.”

“Een jaar geleden was het ondenkbaar dat je niet zonder karretje of mondkapje de Albert Heijn in kon. Het was ondenkbaar dat je niet mocht knuffelen of niet een restaurant in mocht. Het erge is dat we er nu zo aan gewend raken, dat de meeste mensen het normaal vinden.”

Nieuw wereldsysteem
Gesser bidt veel over deze zaken en zoekt Gods aangezicht en daarbij krijgt hij een sterke urgente overtuiging dat de maatschappij nu wordt voorbereid op een nieuw wereldsysteem. “Het is een systeem van de antichrist, vol met manipulatie. Ik zeg niet dat de vaccinatie het merkteken is van het beest, maar het bereidt ons er wel op voor.”

“De lockdowns worden steeds verlengd en de economie gaat kapot, waardoor wij burgers straks niets meer hebben om op terug te vallen. Daardoor ben je kwetsbaar om volledig gecontroleerd te worden.”

“Waar we nu niet meer zonder mondkapje de winkel in kunnen, komt het moment dichtbij dat je niet meer zonder vaccinatie naar de winkel kan. Zo komt het moment snel dat christenen niet meer kunnen kopen of verkopen.”

“De lockdowns worden steeds verlengd en de economie gaat kapot, waardoor wij burgers straks niets meer hebben om op terug te vallen. Daardoor ben je kwetsbaar om volledig gecontroleerd te worden. Steeds wordt de lockdown weer verlengd, onder het mom van gezondheid. Daarnaast wordt corona gebruikt om contant geld aan banden te leggen, want dat zou besmettelijk zijn. Terwijl ze wel gewoon je boodschappen aanraken bij de kassa. Het echte verhaal is dat we worden voorbereid op een systeem zonder valuta. Ik zie het voor mijn ogen gebeuren.”

Bewust
Dat Rutte alles per se bewust doet, wil Gesser ook weer niet zeggen. “Hij is slechts een pion in het grote web. Hij volgt de grote spelers op het wereldtoneel blindelings. Hij weet misschien niet alles wat zich daar afspeelt, maar hij laat het wel gebeuren.”

De avondklok is voor Shamil een heftig besluit, zegt hij. “Het belemmert het samenkomen van de heiligen. Ik heb het geluk dat wij een eigen kerkruimte hebben, maar hoeveel kerken hebben dit niet en moeten nu nog verder afschalen? Dat is puur kwaad.”

Kerk
De kerk van Shamil komt nu in de vroege ochtend samen en in de avond tot 20.00 uur. Zo weten ze de avondklok te omzeilen. Conferenties komen echter te vervallen. “Dat kan ik niet maken, omdat de mensen in onze kerk anders massaal boetes krijgen. Maar ik vecht wel terug: we houden nog meer gebedsdiensten en misschien stappen we ook over naar nacht-bijeenkomsten.”

“Wat er nu gebeurt bewijst dat wat we hebben gedaan vaak krachteloos was. Het is geen antwoord op de regering en de hopeloosheid die nu te zien is.”

“Ik wil echt een oproep doen: het is nu of nooit. We moeten terug naar bidden en vasten als kerk. Wat er nu gebeurt bewijst dat wat we hebben gedaan vaak krachteloos was. Het is geen antwoord op de regering en de hopeloosheid die nu te zien is. Het kan zo niet verder! Daarnaast is dit ook een kans dat leiders terugkeren naar een heldere leer over de opname en de antichrist, want dat is niet meer te ontkennen.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen