‘Shifting Views’, Foundation 4 Life begint nieuw initiatief

Al vanaf 2009 verzorgt Foundation 4 Life een intern vormingsjaar voor jongeren van 16 tot 22 jaar. De eerste jaren in Zelhem, daarna is de school verhuisd naar het centraler gelegen Ermelo. In februari organiseert Foundation 4 Life voor het eerst een conferentie met als thema ´shifting views. Wat is de aanleiding om deze conferentie te organiseren die toegankelijk is voor alle leeftijden? Oprichter van Foundation 4 Life, Pieter Zwart vertelt..

“Eigenlijk zijn er twee aanleidingen en we zijn van plan dit jaar twee keer een conferentie te houden. De belangrijkste reden is dat mijn vrouw en ik wat nieuwe inzichten en beter begrip kregen over de verschillende verbonden die in de Bijbel staan. In dat proces ontdekte ik ook dat verschillende leerstellingen en dogma’s waar ik in geloofde, mijn beeld van God verdraaid hadden. In onze zoektocht kwamen we tot de conclusie dat God nog beter, liefdevoller en genadiger is dan dat we dachten. Toen ik daar wat over begon te praten met mensen, kwamen er regelmatig opmerkingen dat we onze inzichten breder moesten delen dan alleen met de studenten van ons interne trainingsjaar. Daar gaan we op deze manier dus gehoor aan geven. 

De tweede reden is dat het onze studenten de gelegenheid geeft om wat intensiever contact te houden met Foundation 4 Life. We merken dat veel van onze oud-studenten het fijn vinden om weer even in de sfeer van de Bijbelschool te zijn en aangevuurd te worden om Jezus te volgen. Voor de duidelijkheid, de conferentie is toegankelijk voor iedereen, maar we zien dus ook een duidelijke functie richting onze studenten. We zochten al een tijdje naar manieren om aan het einde van het schooljaar een ‘komma te plaatsen in plaats van een punt’. Met onze conferenties hebben we ook dat vorm gegeven. 

Voor de ‘shifting views-conferentie’ in februari zijn er een flink aantal bevriende buitenlandse sprekers actief betrokken. Zoran Spasovski en Jamie Englehart zijn de hoofdsprekers. Zoran is overziener van de Christian Centre 490 kerken in Macedonië, hij heeft een sterk profetische bediening. Jamie is leider van Connect International Ministries waar veel kerken, organisaties en bedrijven aan verbonden zijn. Hij is in staat om ingewikkelde vraagstukken op een heldere en begrijpelijke manier uit te leggen. Daarnaast zijn er nog diverse internationale sprekers aanwezig die op de zaterdag één of meerdere seminars zullen verzorgen. 

De conferentie wordt gehouden in Nijkerk op donderdagavond 17, vrijdagavond 18 en zaterdag 19 februari. Het is mogelijk om losse tickets te bestellen voor de verschillende dagen. Meer informatie is te vinden op www.foundation4lifeconferentie.nl, hier kun je ook je tickets bestellen. 

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen