Singer-songwriter Raïssa maakt muzikaal debuut

Op vrijdag 4 februari brengt Raïssa haar eerste ‘Back to You’ EP uit. Daar staan vier zelfgeschreven liedjes op die zijn geproduceerd door Ralph van Manen.

De Veenendaalse liet in januari al een voorproefje van de EP horen met het lied ‘In Uw Hand’. Dat gaat over het stellen van je vertrouwen op God in alle omstandigheden. Ze kreeg er veel mooie reacties op van geloofsgenoten, die vinden dat er kracht van het lied uit gaat. Het is precies wat Raïssa voor ogen heeft bij het delen van haar muziek: ‘Het is mijn gebed dat God door de liedjes heen spreekt en ze een bemoediging zijn in de wandel met Hem’.

Raïssa laat zich bij het schrijven van de teksten inspireren door verschillende thema’s in haar geloofsleven. Zo zingt ze over de verwondering voor Zijn liefde en genade in het lied ‘Invited’ en gaat het lied ‘Letting go’ over de overgave aan God. Daarnaast vraagt ze in het lied ‘Light My Fire’ om nieuw vuur en Zijn leiding. De muziek werd ingespeeld door topmuzikanten als Mark Dekkers (bas), Jan-Peter Beijersbergen (gitaar, Wilkin de Vlieger (drums) en Ralph van Manen (toetsen) en bevat invloeden vanuit de pop-, rock en countrymuziek.

Kenmerkend is daarnaast haar warme en heldere stem. Die liet ze voorheen vooral horen in het muziekteam van haar kerk. Eerst bij Keerpunt in Amsterdam en later ook bij Mozaïek0318 in Veenendaal. Benieuwd hoe dat klinkt? Luister dan vanaf 4 februari naar de ‘Back to You ‘ EP op streamingdiensten als Spotify en Apple Music en kijk voor meer informatie op www.raissa-music.com.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen