Speelster SC Heerenveen Williënne ter Beek stopt met voetbal: “Alles geef ik op om God te volgen”

Williënne kondigt dit aan in een Instagram bericht, waarin ze uitlegt waarom ze stopt. Iets wat zij vorig jaar nog niet voor mogelijk had gehouden: “Voetbal. Van jongs af aan was het mijn lust en mijn leven. Ik ging met voetbal naar bed en ik stond er weer mee op. Alles moet ervoor wijken”

“Ik had maar een droom en dat was het nederlands elftal en een europese topclub halen. Ik zou hoe dan ook mijn dromen halen”

“Ik heb er alles voor gelaten. Ik had maar een droom en dat was het Nederlands elftal en een Europese topclub halen. Ik zou hoe dan ook mijn dromen halen”, aldus van Beek. Het afgelopen jaar veranderde dit echter voor haar.

Williënne kreeg een steeds sterker besef van God en ging zich meer verdiepen in de Bijbel: “Elke zaterdag hou ik een dag vrij voor God. Ik heb dan volledige focus op God. Ook houd ik de Bijbelse Feesten. Als ik door zou gaan met voetbal, dan zou dat betekenen dat ik niet altijd de Sabbat en de Bijbelse Feesten kan houden. Ik heb daarom de beslissing genomen om te stoppen met voetbal.”

“Vorig jaar zou deze beslissing een nachtmerrie zijn, maar ik ben totaal veranderd. dat kan alleen van de schepper komen”

Ze geeft aan dat deze beslissing vorig jaar een ‘nachtmerrie’ zou zijn. “Maar ik ben totaal veranderd en dat kan alleen van de Schepper komen. Alles wat ik heb opgebouwd, al mijn dromen, mijn hele leven, geef ik op om God te volgen. Ik heb geen seconde spijt van deze keuze. Waarom? Omdat ik de Bijbel volg”, aldus Williënne.

Lees het oorspronkelijke artikel hier

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen