Sprekers hoofdprogramma Pinksterconferentie 2021 bekend

Putten, 12 maart 2021 – Vanmiddag maakte Ruben Flach de sprekers van het hoofdprogramma van de digitale Pinksterconferentie 2021 bekend. ’Het komt door ZIJN naam’ is het thema dat de sprekers in diverse livesamenkomsten uitwerken. De Pinksterconferentie vindt plaats in het Pinksterweekend, van vrijdag 21 mei tot en met maandag 24 mei.

Sprekers en programma
Ruben Flach bijt op vrijdag 21 mei het spits af. Op zaterdagmorgen spreekt Joseph Dimitrov, en ’s middags staat de Sing-in onder leiding van Marcel Zimmer op het programma. Op zaterdagavond spreken Godwin Arhin, Eline Bakker en Ruben Koudstaal, en op zondagmorgen is het de beurt aan Henk Stoorvogel en wordt het Heilig Avondmaal gevierd. ’s Middags wordt in een speciale jubileumviering aandacht besteed aan 50 jaar Pinksterconferentie. In de zondagavonddienst gaat David de Vos voor en Jirska Alberts spreekt op maandagmorgen. De conferentie wordt afgesloten met de dienst met Mark Stoorvogel op maandagavond.

Seminarsprekers zijn onder anderen Wim Hoddenbagh op zaterdagmiddag, Gilbert Thera op zondagmiddag en Jan Pool op maandagmiddag. Op het digitale platform zullen verder nog seminars worden aangeboden over uiteenlopende thema’s, verzorgd in samenwerking met de vele partners van de Pinksterconferentie.

Avondsamenkomsten samen met Youth.Opwekking
Nieuw dit jaar is dat de avondsamenkomsten op zaterdag, zondag en maandag worden georganiseerd in samenwerking met het jongerenprogramma dat in handen is van Youth.Opwekking. Ruben Flach, directeur Opwekking: “We hebben al langer het verlangen en de visie om ruimte te geven aan de nieuwe generatie, en geloven dat deze kruisbestuiving voor zowel de oudere generatie als de jongere tot grote zegen is.

Eén maaltijd actie terug in 2021
Na een zeer geslaagde ‘#1maaltijd’ actie in 2020 zal ook in 2021 de traditionele zendingscollecte via een landelijke actie plaatsvinden. “We vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor zendelingen en organisaties die de boodschap verkondigen in woord en daad, soms heel ver weg, en hen te ondersteunen met financiën”, aldus Ruben Flach. Vorig jaar lieten duizenden gezinnen één maaltijd staan en bracht de actie drie ton op.

Kinderen, tieners en jongeren kunnen hun eigen programma’s volgen, en dat geldt ook voor de bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent. Het uitgebreide programmaoverzicht voor alle leeftijdsgroepen komt in april beschikbaar opwww.ikganaaropwekking.nl.

Vergelijkbare artikelen

Reacties

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen