Stichting ‘Abba Child Care’ ziet grote oogst in India; vraagt gebed om voortzetting van het werk

Abba Child Care, een stichting opgezet voor de wezen en weduwen in India, deelt de recente ontwikkelingen in hun laatste nieuwsbrief. Zo wordt er gebouwd aan een ziekenhuis, het “Raphael Life Care Hospitaal” en in een nieuw project zullen er klinieken worden gebouwd in lepra-dorpen om honderden melaatsen van goede zorg te kunnen voorzien.

Honger voor God

Ook worden er vele mensen bereikt door middel van Healing Gospel Trucks. Vijf keer per week trekt de Gospeltruck erop uit om afgelegen dorpjes te bereiken met de boodschap van Gods liefde. Abba Child Care meldt: “Sinds 2018 hebben we bijna 300.000 mensen bereikt waarvan er 200.000 een beslissing voor Jezus maakten. Sinds januari 2021 hebben we 5 trucks die dagelijks uitgaan. In januari en februari zagen we 43.000 beslissingen voor Jezus. Ondertussen zijn er nog 5 trucks gebouwd die vanaf mei elke dag zullen uitgaan. Met 2x zoveel trucks verwachten we ook 2x zoveel beslissingen. Dat zou dan 43.000 beslissingen per maand zijn. We hebben nog nooit zo’n grote honger voor God gezien.”

“IN JANUARI EN FEBRUARI ZAGEN WE 43.000 BESLISSINGEN VOOR JEZUS. We hebben nog nooit zo’n grote honger voor god gezien.”

Oproep tot gebed

Abba Child Care vermeld dat ze momenteel 10 trucks bezitten en een toezegging van nog 10 trucks. Echter is de financiering nog niet zo gemakkelijk: “India wil dat alle gelden van buitenlandse organisaties in Indiase NGO’s via een centraal rekening nummer in Delhi zal gaan. En hoewel dit nu wel vereist is, maar nog geen rekeningnummer is afgegeven, kunnen we op dit moment geen fondsen naar onze projecten sluizen. Dit geldt voor alle buitenlandse investeerders.

“Wij bidden voor gesloten ogen voor de bankbeheerders die de gelden niet zullen blokkeren en geopende ogen voor hen die christus nog niet kennen.”

TL Osborn bad voor blinde ogen die open zouden gaan en Anne v.d. Bijl bad voor open ogen die gesloten zouden worden zodat ze Bijbels naar het communistische Rusland konden smokkelen. Wij bidden voor beiden. Gesloten ogen voor de bankbeheerders die de gelden niet zullen blokkeren. En geopende open van hen die Christus nog niet kennen en voor het eerst met het evangelie in aanraking komen.

We vragen onze achterban en medechristenen te bidden dat we ons werk ongehinderd kunnen voortzetten vooral nu we zo’n grote oogst zien van wel 25.000 mensen per maand die Jezus aannemen.”

In deze korte video zie je een overzicht van het werk dat Abba Child Care doet in India:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen