Stichting Nunspeet voor Jezus organiseert een conferentie ‘Handelingen in de praktijk!’

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari zal er een conferentie plaats vinden in Nunspeet waar het bijbelboek Handelingen centraal zal staan. De focus zal liggen op Jezus navolgen en doen wat Jezus deed door de kracht van de Heilige Geest!

Wandelen met Jezus
Wandelen met Jezus betekent: doen wat Jezus deed, door de kracht van de Heilige Geest die in ons woont. Op de conferentie geven we je bijbels onderwijs, eenvoudige tools en uiteraard gaan we dit in de praktijk brengen. Vanuit de bijbel gaan we ontdekken wat het Koninkrijk van God is: Hoe werken de gaven van de Geest. Dit en vele andere onderwerpen komen aan bod. Je leven zal veranderen als de kracht van God zichtbaar gaat worden in jouw leven. Je zult verbaasd staan, door wat God in jouw leven wil doen!

Gaven van de Geest
De conferentie start op vrijdagavond en eindigt op zaterdagavond. Vrijdagavond starten we de conferentie met aanbidding, geleid door een geweldige worshipband. Verder is er onderwijs en praktijk over vervulling van de Heilige Geest. Op zaterdag gaan we verder met de gaven van de Geest zoals genezing, tongentaal, profetie. Naast de uitleg over deze gaven is er ook veel ruimte voor praktijk. Albert en Michelle van der Heide komen spreken deze dagen en de conferentie sluiten we zaterdagavond af met een getuigenissendienst.

Vele mensen hebben gevraagd of ze op zaterdag naar de conferentie kunnen komen als ze vrijdagavond niet kunnen. Yes, dat kan! Ook als je een ander dagdeel niet kan komen, ben je van harte welkom! 

Wanneer?
Vrijdag 28 januari: 19:30 – 22:00 uur 
Zaterdag 29 januari: 10:00 – 22:00 uur.

Op zaterdag is er een pauze van 17:00 – 19:30 uur, je kunt naar huis voor het avondeten, een wandeling maken en/of de kinderen op bed leggen. 

Kosten?
35 euro, zelf lunch meenemen voor zaterdagmiddag

Locatie?
Dorpsherberg, Docter Schutlaan 2, Nunspeet.

Let op: er is een beperkt aantal plekken. Mochten de kosten een belemmering zijn om deel te nemen, neem dan contact met ons op.

Aanmelden
Heiligegeestconferentienunspeet.eventbrite.nlReacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen