Stichting Presence organiseert samenkomst voor 2000 man op het Malieveld

Stichting Presence organiseert 10 juli een avond met gebed en aanbidding, zo laat Wim Hoddenbagh, oprichter van Presence weten op zijn facebook. Hierbij is ruimte voor 2000 mensen. Ook maakt Hoddenbagh al enkele sprekers en aanbiddingsleiders bekend.

Het startschot
Aangezien het Malieveld een ruime plek is, kun je binnen de regels van 1,5 meter afstand (Présence gaat zelfs uit van 3-6 meter afstand) duizenden mensen kwijt.

“op het moment dat we aan het bidden waren zag ik een beeld van het Malieveld wat vol stond met mensen. Ik had sterk de indruk dat het beeld van God kwam.“

Wim Hoddenbagh licht het event toe. “We bidden veel voor ons land met de stichting, zo ook vorige week dinsdag. We baden dat God meer en meer zichtbaar zal gaan worden in de samenleving. Tijdens het bidden zag ik een beeld van het Malieveld dat vol stond met mensen. Ik had sterk de indruk dat het beeld van God kwam.”

Het geloof om een groot evenement te gaan organiseren kwam, en Wim begon contact te leggen met de burgemeester van Den Haag en vroeg een vergunning aan, die afgelopen maandag is goedgekeurd door burgemeester Remkes. Mensen die geïnteresseerd zijn in de bijeenkomst op het Malieveld, kunnen zich aanmelden op www.presence.nl.”

Het verlangen

“We verlangen ernaar dat christenen weer in de openbaarheid gaan treden“

“Ik begon me af te vragen wat God nu echt wil gaan doen in onze samenleving”, zegt Wim. “We verlangen ernaar dat christenen weer in de openbaarheid gaan treden. ‘De vergunning valt onder het demonstratierecht. De gemeente Den Haag noemde het ‘een evangelisatie’, mooi omdat zo te horen noemen”, zo zegt Wim Hoddenbagh. We willen het hele veld gaan bedekken, met mensen vol van de Geest.”

Op het evenement zullen diverse sprekers en aanbiddingsleiders komen. Tot nu toe is van evangelist David de Vos en spreker Jan Pool bekend dat ze komen. Aanbiddingsleiders Eline Bakker, en Jannica van Barneveld zullen de aanbidding doen.”

De avond op het Malieveld begint vanaf zeven uur in de avond, en zal rond tien uur tot zijn einde lopen.

Bijeenkomst op het binnenhof
Eerder dit jaar hield Presence al een samenkomst in Den Haag, bij Nieuwspoort op het binnenhof. Daar gingen ze met vijfhonderd man bidden voor ons land en voor de komende verkiezingen. Dit was een week voordat het land op slot ging.

Steun de missie van Revive!
Help onze impact te vergroten!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen