Super Bowl winnaar onthult visioen van God: ”In 2019 vertelde God mij dat we gingen winnen.”

Maandag won het team the Rams (Rammen) uit Los Angeles de Amerikaanse Super Bowl. Dit is het grootste sportevenement van Noord-Amerika. Hoewel niemand verwacht had dat the Rams zouden winnen, onthuld Cooper Kupp, de wide receiver van het team (aanvaller) dat hij eerder een visioen kreeg van God.

Kupp: ”Het was in 2019, dat we verloren van The Patriots, mijn team liep het veld af. Ik was er niet bij. Maar terwijl ik zat te kijken kreeg ik een visioen. God onthulde aan mij dat we terug gingen komen. Dat we weer deel zouden zijn van de Super Bowl. En dat we het gingen winnen. En dat ik het veld af zou lopen als Meest Waardevolle Speler (Most Valuable Player, MVP) van de wedstrijd. Ik deelde dat met mijn vrouw, want ik kon dat natuurlijk met niemand anders delen. En sinds het sportseizoen was begonnen, merkte ik gewoon geloof in elke wedstrijd. Het was al geschreven. En ik kon gewoon vrijuit spelen, wetende dat ik mocht spelen ván overwinning niet vóór overwinning. Van een plek dat ik gevalideerd werd niet omdat ik het op het veld zo goed deed, maar omdat ik waardevol was in Gods ogen, mijn Vader.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen