Terugkijken: Park in Zwolle gevuld met mensen die Jezus aanbidden

Afgelopen zondag 9 mei vond er een samenkomst van ‘Kom laten wij aanbidden’, een initiatief van Vincent Berhitu, plaats in het Weezenlandpark in Zwolle. Dit was alweer de negende gebeds- en aanbiddingsmanifestatie.

Afgelopen november is ‘Kom laten wij aanbidden’ gestart met het volgende doel: “Wij roepen alle gelovigen bij elkaar om deel te nemen en om God te zoeken d.m.v. gebed en aanbidding. Samen zullen we bidden voor onze omgeving, de mensen, onze stad, het land, de overheid en het Lichaam van Christus en een hemels geluid laten horen door Gods bazuin te laten klinken en de Naam van Jezus te verhogen, zo meldt ‘Kom laten wij aanbidden’ op hun website.

“We zijn dankbaar dat we als verschillende kerken, verschillende denominaties bij elkaar mogen komen als het lichaam van christus.”

Vincent opent de samenkomst: “We zijn dankbaar dat we hier bij elkaar mogen zijn onder één naam, de naam van Jezus Christus. Dat we als verschillende kerken, verschillende denominaties bij elkaar mogen komen als het lichaam van Christus. Alle verschillen mogen afgelegd worden, alle ruzietjes mogen bijgelegd worden. Het gaat nu alleen nog maar om de Naam van Jezus, dat is wat ons bij elkaar brengt.”

In de samenkomst wordt ook opgeroepen om deel te nemen aan de landelijke bijeenkomst op het Malieveld op 22 mei, waar de tour van ‘Kom laten wij aanbidden’ groots wordt afgesloten.

Hier kijk je de livestream terug!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen