Terugkijken: religieus epicentrum in Maastricht gevuld met uitbundige aanbidding

Het is wekelijks een bemoediging voor vele duizenden christenen in Nederland: de uitbundige en hartstochtelijke aanbidding van Jezus op een belangrijke plek van invloed in Nederland. Gisteren was het Maastricht. Het Vrijthof is de plek waar in de geschiedenis veel mensen God oprecht hebben aanbeden, maar waar ook soms dubieuze religieuze ontsporingen en machtsspellen plaatsvonden.

Op deze plek werd Jezus met veel enthousiasme aanbeden, middenop het plein. ‘Heer wij roepen tot U, kom opnieuw met uw vuur, bewerk het diep in ons hart!’, zong het Presence Choir. De oprechtheid is prachtig om te zien, de een zingt rustig, de ander luid, weer een ander knielt.

Tussen de aanbidding door waren er ook mensen die het woord voerden of baden, zoals Ron van der Spoel en de vader van Wim Hoddenbagh. Er waren diverse bidders uit Limburg en ook iemand uit België. Bijzonder was dat deze keer Peter van Essen ook aanwezig was met zijn viool.

Zoals bij elke aflevering, waren er weer niet-gelovigen die geboeid stonden mee te luisteren. Evangelisten uit het team benaderden hen.

Klik hier om de beelden terug te kijken:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen