Terugkijken: Vismarkt Groningen bomvol, 2000 christenen zegenen Groningen en Nederland

De Vismarkt in Groningen was donderdag helemaal vol met mensen die Jezus kwamen aanbidden. Naar schatting waren er 2000 mensen bij de aanbiddingsavond van Presence – naast de duizenden mensen die meededen via de livestream. “Gods Geest breekt door.”

“Vanavond zijn we niet alleen op christenen gericht, maar ook op de vraag: hoe kunnen we de politiek zegenen en het land zegenen, en de boeren? Hoe kunnen we in gebed achter hen gaan staan”, vertelt Thomas Bos, die gisteren Revive te woord stond, vandaag tegen het platform Sikkom.

De grote mensenmassa op de Korenbeurs in Groningen sprong veel bezoekers van de koopavond in Groningen in het oog. Christenen van alle soorten achtergronden en kerken kwamen samen om Groningen en het land te zegenen.

Thomas reageert enthousiast op de aanbiddingsavond. “Het was heel bijzonder. Gods Geest breekt door. En het zal nog veel meer doorbreken in deze stad.”

Jezus aannemen
Tijdens de aanbiddingsavond waren er ook teams van Groningse kerken die uitreikten naar niet-gelovigen die geraakt werden door de aanbidding. Op eerdere avonden waren er diverse mensen die Jezus aannamen.

Thomas vertelde: “Het is mooi dat wanneer je God aanbidt op straat, dat de tegenwoordigheid van God er dan ook is en mensen vanzelf geraakt worden. Vanuit Amsterdam hoorde je ook hoe omstanders huilden en geraakt werden. Dan kunnen we die mensen vervolgens introduceren aan Jezus.”

Bekijk de bijzondere avond hier terug:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen