Tienjarig meisje redt peuterzusje van verdrinkingsdood

Afgelopen maand genoten Jayla Dallis en haar peuterzusje Kali Dallis van het zwembad bij een appartementencomplex in Georgië (VS). Ze wisten niet dat er op dat moment een angstaanjagende situatie zou gebeuren.

Toen Kali van de ondiepe kant van het zwembad sprong met een opblaasbare zwemband om haar middel, gebeurde het ongeluk. Ze viel frontaal in het water en werd ondersteboven onder water gehouden door de opblaasbare zwemband.

Het kleine driejarige meisje worstelde om zichzelf ervan te bevrijden terwijl ze probeerde wat lucht boven het water in te ademen. Toen ze zich eindelijk van de zwemband kon losmaken, was ze al in het diepe deel van het zwembad terechtgekomen. Het arme meisje was aan het verdrinken.

Reanimeren
Gelukkig merkte Jayla, die aan de andere kant van het zwembad was, dat haar zusje het moeilijk had. Zonder enige aarzeling sprong ze in het water om Kali te redden. “Ze was zo zwaar, dus ik moest haar aan haar haar trekken. Toen greep ik haar bij haar middel en trok haar omhoog”, vertelde Jayla aan Good Morning America. Jayla probeerde haar te reanimeren.

Hun tante en ander zwembadpersoneel haastten zich naar de plaats van het ongeluk en deden alles wat ze konden om het leven van het meisje te redden. Een getuige belde 911.

Goddelijke tussenkomst
Toen politieagent Ed Lyons het rapport ontving, voelde hij zich verbonden met de zaak omdat hij de vader van Kali is. “Ik zag mijn kleine meisje daar liggen, hetzelfde soort badpak dat ze draagt,” zei Ed. “Hetzelfde haar dat in een klein knotje zat. Je weet dat je daar niet teveel over na moet proberen te denken en moet doen waarvoor je bent opgeleid.”

De kleine Kali verkeerde in kritieke toestand toen ze met spoed naar de eerste hulp werd gebracht. Na twee weken vechten voor haar leven kwam ze eindelijk thuis. Haar herstel is te danken aan de snelle reactie van haar grote zus en de goddelijke tussenkomst van de Heer.

Lees hier het originele artikel.

Bekijk hier de video:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen