TikTokker Romeley vond Gods liefde en verspreidt nu viral video’s over het geloof

Romeley Hanna is een succesvolle TikTokker die inspirerende filmpjes maakt over de liefde van God. Maar dit was niet altijd het geval. “Ik was altijd op zoek naar jongens om me goed te voelen, ik wist niet meer wie ik was.” In deze video van Move Stories vertelt ze hoe haar leven veranderde.

“Ik dacht altijd dat geluk in relaties zat. Ik zag mijn ouders en mijn opa en oma gelukkig zijn met elkaar. Ik zocht die bevestiging ook in relaties.”

“Het begon ermee dat ik naar de middelbare school ging en mijn leven veranderde. Mensen deden rare dingen en ik wist niet hoe ik hier in paste. De nadruk lag op hoe je eruit zag en wat je deed. Het geloof in God was op school ook niet ‘cool’, dus dat liet ik ook zoveel mogelijk achterwege.”

Overweldigd
Uiteindelijk dacht Romeley dat een relatie het antwoord op al haar problemen was en dus stortte ze zich daar helemaal in. Dat moest haar geluk geven. “Maar op een gegeven moment zei ik tegen God: ‘Iets klopt er niet, als U me helpt, dan geef ik mijn leven aan U.’ Die avond ben ik gaan slapen en was ik compleet rustig.”

“Ik ben altijd creatief geweest en had ook een Engels YouTube-kanaal. Ik besloot een TikTok-kanaal te openen waarbij ik in ging op vragen en uitdagingen waar mensen van mijn leeftijd tegenaan liepen. Voor elke post bid ik, en als ik twijfel of een negatief gevoel krijg, dan plaats ik het niet.”

“Over de reacties ben ik soms super overweldigd. Je merkt hoe je veel voor mensen kan betekenen!”

Bekijk hier het hele verhaal van Romeley:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen