Todd White doet urgente oproep aan de kerk: “Dit is de laatste ronde”

Met een ‘diepe vrees voor God’ een een ‘sterk gevoel van urgentie’, stond evangelist Todd White woensdagochtend op. Hij ervoer dat God indringend tegen hem sprak over de tijd die de wereldwijde kerk tegemoet komt.

Hij vertelt: “Deze ochtend werd ik wakker met een waarschuwing van God, met daarbij tegelijkertijd zijn overweldigende liefde. Hij sprak in de meest intieme en op de meest intens gefocuste manier deze ochtend. Elke cel in mijn lichaam leek paraat met volledige aandacht om het ‘nu op dit moment’-woord te horen van de Kapitein van onze verlossing.

“Mijn Heer, onze Heer, mijn Redder, jouw Redder, Jezus. Het bewustzijn van tijd loopt op zijn einde, lijkt het thema van Hem te zijn. Op dat moment lopen tranen langs mijn gezicht naar beneden en stromen als een waterval die niet stopt. Mijn ogen branden en mijn hart bonst, met gewelddadige voorbede voor de heiligen die nog steeds geblindeerd zijn door de god van deze wereld, de duivel.”

Ware evangelie
“En de miljoenen en miljoenen zielen die moeten weten wat het ware evangelie is. Ik ben overweldigd. Ik ben niet overweldigd met verdriet of  wanhoop, want dat zou betekenen dat er geen hoop is. Uitgestelde hoop maakt het hart ziek. Ik heb geen ziek hart, ik heb een nieuw hart gekregen, Jeremia 24 klaart dit op. Een hart om Hem te kennen.”

“Hij zei tegen mij met een donderende stem ‘Ik heb je op de aarde gezet voor een tijd als deze’.”

“Ik ben overweldigd door Zijn geweldige aanwezigheid. De waarheid van het authentieke evangelie klopt in mij, opwekkingsvuur verteert mij van binnen. Ik kan de beangstigende brul van de Leeuw van de stam van Juda horen, Degene die op de troon zit. Hij die de naam heeft boven alle namen, ik kan de urgentie van het uur waarin we leven letterlijk voelen.”

“Hij zei tegen mij met een donderende stem ‘Ik heb je op de aarde gezet voor een tijd als deze’. De geest van de vrees des Heere staat op het punt om los gelaten te worden op zo’n manier, dat de angstige bruid, die blind heeft geleefd en haar oren heeft bedekt met de handen, staat op het punt om compleet geslagen te worden met Goddelijke jaloezie. En ze zal vol liefdesverdriet zijn voor de wederkomst van de Bruidegom.”

Extra kleding
“Ze zal beginnen met haar huis in orde te maken, allereerst door het wegdoen van alle extra kleding die ze verzameld heeft over de jaren, alle kledij van ongerechtigheid zal weggegooid en verbrand worden. Ze zal verteerd worden met de enige kleding die ze nodig heeft, haar mantel van gerechtigheid. Haar enige zorg zal zijn, dat ze er zeker van zal zijn dat ze olie in haar lamp heeft.”

“Deze olie is erg prijzig, het zal je alles kosten. Maar met alles in haar zal ze alles wat ze heeft verkopen, om er zeker van te zijn dat ze Hem heeft. Dit zal een ‘eerste liefde vreugde’ geven, die haar volledig zal verteren. De olie van vreugde zal haar bedekken en verteren en de plek van grote overwinning, is waar vandaan ze weer zal leven. Omdat het constante bewustzijn van het overwinnen voor de hemel van Golgotha en het machtige verlies daarvan voor de hel, zal gezien worden in de eeuwigheid.

Toenemende duisternis
De duisternis zal toenemen in deze wereld, maar onze grote God is een engelenleger aan het loslaten, die langszij komt bij deze zegevierende bruid, om haar te helpen bij het overwinnen van de toenemende strategie van satan om velen te misleiden. We staan op het punt om de meeste geweldige oorlogvoering te aanschouwen, die we ooit hebben gezien.

“De duisternis zal toenemen in deze wereld, maar onze grote God is een engelenleger aan het loslaten”

Het letterlijke boek van Openbaring, van de dingen die Jezus de apostel Johannes heeft laten zien waarvan Hij zei ‘dit zijn de dingen die gaan komen’, is nu hier. Halleluja en eer aan het Lam dat geslacht was, aanschouw het Lam, Hij die trouw en waar is. Ik schrijf dit en ik ben overweldigd door Zijn aanwezigheid. Ik kan de Geest van God door me heen voelen en horen profeteren.

Tijdelijke vergaat
Ik hoor Hem zeggen ‘zeg tegen de kerk: ‘’kijk niet naar de dingen die je kunt zien, die zijn tijdelijk en die zijn aan het vergaan. Het is tijd om de lendenen van je geest te omgorden en klaar te staan. Bekeer je en keer terug, breng je hart en focus in orde. We zijn in onze laatste ronde, ren je race, er is een kroon van rechtvaardigheid voor je klaargelegd.”

“Geen soldaat verstrikt zichzelf ooit in de zaken van deze wereld en geen atleet gaat de wedstrijd aan buiten de regels om. Je bent een hardwerkende boer, zaai zaad en maak je klaar voor de oogst. Stof je zwaarden af en geloof de waarheid, laat het je snel snijden. Trek je borstplaat aan en onthoud dat je de rechtvaardigheid van God bent in Jezus Christus. Doe je helm weer op en laat je denken vernieuwd zijn. Geloof dat je bent, wie God zegt dat je bent.”

“Trek je riem van de waarheid die los is geraakt, weer vast. Je staat op het punt om gewicht te verliezen van alle leugens die je terneer hebben gedrukt. Pak je schild, doorweekt van het bloed van Christus, op, zodat geen enkele vijandige pijl je kan raken. Doe je gevechtsschoenen aan en marcheer met het leger van de Heer. De vrede van God die alle verstand te boven gaat, zal je hart en verstand beschermen in Jezus Christus en onthoud, onthoud goed: het gevecht behoort de Heere toe. De overwinning is van ons.’’

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen