Tommy Walker komt naar Nederland

Tommy Walker komt naar Nederland! Het live concert van de worship leader en songwriter is onderdeel van een Europese tournee.

Naast het uitbrengen van nieuwe albums en duizenden andere GRATIS liederen, muziek en materiaal, gelooft aanbiddings leider en songwriter Tommy Walker dat God hem en zijn team bij Tommy Walker Ministries heeft geroepen om naar veel landen en kerken met wie ze in contact zijn te reizen. Dit doen ze om ‘ onze geliefde broers en zussen te bemoedigen, die temidden van ontmoediging, het verlies van geliefden gedurende de pandemie en grote maatschappelijke veranderingen blijven staan om hun lokale gemeentes te dienen.’ Ze zullen worship seminars en concerten geven en tevens de tijd nemen voor gebed samen met leiders en hun teams. Op elke plaats die ze bezoeken tijdens hun reis, zullen Tommy en zijn team filmen en een nieuwe worship video maken samen met mensen over de hele wereld!

De doelen van de tour:

. Om te laten zien hoe God over de hele wereld aan het werk is door middel van worship!

. Om worship leaders en anderen te bemoedigen om door te gaan!

. Om de éénheid in de wereldwijde Kerk te laten zien en haar te inspireren!

Inge-Ministries heeft het Tommy Walker Team uitgenodigd en is organisator van dit event. De avond zal worden gehouden in Het Kruispunt te Alphen aan den Rijn. We nodigen je van harte uit om deze bijzondere avond mee te maken en misschien ken je ook iemand in jouw omgeving die een vrolijke, bemoedigende avond vol muziek zou kunnen gebruiken!

Over het event:

De zaal is geopend vanaf 18:45 uur. Het concert zelf begint om 19:30 uur.

Parkeergelegenheid:

Rondom het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid in de wijk.

Tommy Walker Biografie

Tommy walker is een worship leader, singer/songwriter, spreker, auteur en heeft zijn bediening al meer dan 30 jaren in zijn thuisgemeente, Christian Assembly in Los Angeles, Californië. Tommy heeft meer dan 350 liederen geschreven die bij C.C.L.I. worden gevolgd en die in kerken over de hele wereld worden gezongen. Zijn populairste liederen zijn: ‘He Knows My Name’, ‘That’s Why We Praise Him’, ‘Only A God Like You’, ‘Mourning into Dancing’, ‘I Have A Hope’, and ‘We Will Remember’. Tommy heeft albums en singles opgenomen voor Maranatha! Music, Integrity Music, Brentwood, en LifeWay Worship. Tijdens elke zondagsdienst ergens op de wereld kun je wel een koor en gemeente een van Tommy’s liederen horen zingen. Zijn liederen zijn opgenomen door artiesten als: Israel Houghton, Paul Baloche, Ron Kenoly, Don Moen, Crystal Lewis, Alvin Slaughter and ontelbare anderen. Hij heeft het voorrecht gehad om aanbiddingsleider te zijn bij Christelijke leiders als: Franklin Graham, Rick Warren, Andraé Crouch, Jack Hayford, Fred Luter, Joni Eareckson Tada en Greg Laurie. Tommy heeft in meer dan 20 landen worship concerten en ministry outreaches gehouden.

Tommy is zijn non-profit organisatie, Tommy Walker Ministries, gestart in 2015 om ‘Het evangelie te verspreiden door aanbidding’. Zijn ministry stelt al haar materiaal gratis wereldwijd ter beschikking (albums, bladmuziek, akkoorden, backing tracks, etc.) Elk jaar weer vervolgt hij het schrijven, produceren en uitbrengen van liederen en albums, net als het onderwijzen, reizen en optreden. Zijn laatste en huidige project ‘Generation Hymns 3’ is uitgebracht op 18 maart, 2022.

Klik hier om je aan te melden.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen