Trump aanvaardt uitnodiging van aanbiddingsleider Feucht om op 9/11 mee te bidden voor Amerika

Recentelijk kondigde Sean Feucht al aan een groot aanbiddingsevenement te organiseren op 9/11, dit jaar precies 20 jaar geleden. Meer informatie over dit grootschalige evenement lees je hier op Revive. Sean Feucht nodigde 4 (voormalig) presidenten uit; Biden, Trump, Obama en Bush. Hij hintte dat er slechts één reageerde op zijn oproep om erbij te zijn. Nu deelt hij officieel dat voormalig president Trump niet alleen reageerde op de oproep, maar ook komt.

Op Twitter schrijft Feucht: “Wat een eer om president Trump te ontmoeten en dat hij komt op onze #LetUsWorship DC-bijeenkomst op 11 september in de National Mall! Zijn toespraak en oproep tot gebed is er een die JE NIET WILT MISSEN!”

President Biden

De huidige president Biden was gisteren ook in het nieuws, maar om een hele andere reden. Zo wil Biden bedrijven met meer dan 100 werknemers verplichten om een vaccin mandaat in te stellen. Biden geeft in zijn speech o.a. aan dat ‘zijn geduld met ongevaccineerden op begint te raken’.

CBN News meldt: In een ingrijpende beweging van uitvoerende macht kondigde Biden zijn brede vaccinmandaat aan dat gevolgen heeft voor maar liefst 100 miljoen Amerikanen. De uitvoeringsbesluiten richten zich verrassend genoeg op de particuliere sector. Alle werkgevers met meer dan 100 werknemers krijgen de opdracht om te eisen dat werknemers wekelijks worden ingeënt of getest op het virus.

Lees hier het hele artikel op CBN News en bekijk hier Biden’s speech:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen