Alles of niets voor Trumps juridische team, christenen blijven bidden

De persoonlijke advocaat van Trump, Rudy Giuliani, hield afgelopen week een persconferentie waarin hij aankaartte dat er een ‘’gecentraliseerd’’ plan zou zijn om kiezersfraude in het hele land uit te voeren, meldt CBN News. Het juridische team van Trump bereidt zich nu voor om meerdere zaken in verschillende staten in te dienen. Ondertussen roepen onder andere spreker en auteur Dutch Sheets en profetes Jane Hamon christenen op te blijven bidden en strijden, meldt ook CBN News. Om de honderden profetieën die er zijn geweest over een tweede termijn voor Donald Trump werkelijkheid te zien worden, is het nodig dat we standvastig blijven, zo wordt gesteld.

Dat er met deze verkiezingen is gefraudeerd, blijft het standpunt van Trump en zijn team. Het patroon met betrekking tot de kiezersfraude herhaalt zich op bijna identieke wijze in meerdere staten, zegt Giuliani. Volgens hem zou dit voor elke ervaren officier van justitie moeten suggereren dat er een plan was om vanuit een centraal punt in verschillende vormen kiezersfraude uit te voeren. Sidney Powell is een van de advocaten uit het juridische team van Trump, en zei vertelt dat er stemmen uit het niets zijn verschenen. Daarbij zou de software die werd gebruikt bij het stemmen zijn gemanipuleerd. Het bewijs voor de beschuldigingen van kiezersfraude laat nog op zich wachten, het juridische team van Donald Trump zegt dit pas naar buiten te brengen in de rechtszaal.

Profetieën
Ondanks dat het nog niet duidelijk lijkt te zijn welke kant het op zal gaan, doen diverse welbekende christenen de oproep om vast te blijven houden aan wat er door velen is geprofeteerd. Een tweede regeertermijn voor Donald Trump. Dutch Sheets is één van deze bekende christenen en naast dat hij auteur en spreker is, is hij ook een leider in voorbede. Onlangs hield hij een gebedsbijeenkomst in het Noorden van Pennsylvania om te bidden, profeteren en proclameren betreffende de te betwisten verkiezingen en de koers en toekomst van het land. Het podium was vrij voor een ieder die het idee had dat God ze iets te zeggen gaf.

Toch lijkt het om meer dan enkel de uitkomst van de verkiezingen te gaan. In ieder geval een deel van de aanwezigen gelooft dat als fraude en corruptie een verkiezing kan roven, het ook de cultuur die hun vrijheden en rechten beschermt kan stelen. Diverse mensen profeteren tijdens de bijeenkomst over hoe God de natie weer naar Zich toe zal trekken en hoe Hij haar zal veranderen.

Soevereiniteit
Volgens Sheets is een verkeerde interpretatie van Gods soevereiniteit één van de meest destructieve krachten op de planeet. Hij doelt op de uitleg dat Gods soevereiniteit betekent dat alles wat gebeurt naar Gods wil is en wij daar geen rol in spelen. Sheets vervolgt dat dit niet Bijbels is en niet overeen komt met al het kwaad dat we vandaag in de wereld zien. Als God iets wil bewerkstelligen op aarde, dan doet Hij dat altijd door mensen heen.

Profetes Jane Hamon, bekend in christelijk Amerika, is een andere stem die ook oproept tot gebed en het standvastig blijven in de geestelijk strijd die er gaande is. Ze vertelt dat het heel normaal is dat als er profetieën worden uitgesproken, er ook weerstand komt. Dat in acht nemend, roept ze op om de strijd aan te gaan in gebed met de profetieën die zijn uitgesproken in de hand. Ze verteld over meerdere profetieën die er zijn geweest over een tweede zittingstermijn voor Donald Trump, dit zijn er enkele van de vele honderden die er zijn geweest in de afgelopen jaren. Ze stelt daarnaast dat ons geloof pas wordt getest wanneer het tegendeel waar lijkt te zijn. Ze eindigt met de oproep om te vechten voor en met het Woord van God.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen