United Hive: wat deed God afgelopen week in Nederland?

Elke week zijn er honderden Nederlanders die het evangelie delen met niet-gelovigen. Daar komen vaak mooie getuigenissen uit voort: genezingen, bekeringen, of mensen die voor het eerst een aanraking krijgen met de liefde van God.

Deze verhalen hoor je niet altijd, vandaar dat het geweldig is dat de app United Hive er is. In deze app kun je al je getuigenissen delen én getuigenissen van anderen zien. Je ziet een wereldkaart, waar je een pinnetje op kunt zetten waar de bijzondere ontmoetingen precies plaatsvonden. Revive.nl gaat binnen enkele weken een verbinding tot stand brengen met United Hive, waardoor alle getuigenissen automatisch te zien zijn op onze home-page.

Ook in de afgelopen week, en weken, zijn er weer genoeg mensen die voor het eerst een ontmoeting kregen met God. We zetten enkele korte getuigenissen van United Hive op een rij:

1. David Gasser leidt man tot Jezus bij de tram
David Gasser miste de tram, maar hij bad voor een Indiaas-Nederlandse vrouw bij de tram. David vroeg haar om Jezus aan te nemen en dat deed ze, samen met haar dochter.

2. Thirza bidt voor jonge collega en die geneest van buikpijn
Thirza vertelt dat haar 16-jarige protestantse collega stomverbaasd was toen ze voor haar bad, want haar buikpijn bleek te zijn verdwenen. Thirza heeft ook veel invloed op haar relatie met God. “God is een persoonlijke God geworden”, zegt ze tegen Thirza.

3. Arnt krijgt een woord van kennis voor een jongen
Hij kreeg een woord van kennis voor een jongen, en dat woord klopte.

4. Thirza bidt voor een man die gebroken en teleurgesteld was
Hij straalde verdriet en eenzaamheid uit, maar nadat ze vertelden over een persoonlijke God die van hem hield – en ze voor hem baden – werd hij erg bemoedigd.

5. Man geneest van ‘een slepende voet’
KwamBA vertelt dat hij met een zus in de stad liep, toen er een man voorbij liep met een ‘slepende voet’. Nadat ze voor hem baden, begon hij weer normaal te lopen.

God wil ook door jou heen werken
God werkt in Nederland en Hij wil nog veel meer doen door mensen die zich beschikbaar stellen voor God. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Hij wil ook werken door jou! Daarom is dit bericht met deze getuigenissen een aanmoediging om het evangelie te delen met anderen. 

Wil jij op de hoogte blijven van wat God doet in Nederland, of wil je jouw getuigenissen ook delen met de wereld om je heen? Download de United Hive APP!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen