United Hive: wat deed God afgelopen weekend in Nederland?

Elke week zijn er honderden Nederlanders die het evangelie delen met niet-gelovigen. Daar komen vaak mooie getuigenissen uit voort: genezingen, bekeringen, of mensen die voor het eerst een aanraking krijgen met de liefde van God.

Deze verhalen hoor je niet altijd, vandaar dat het geweldig is dat de app United Hive er is. In deze app kun je al je getuigenissen delen én getuigenissen van anderen zien. Je ziet een wereldkaart, waar je een pinnetje op kunt zetten waar de bijzondere ontmoetingen precies plaatsvonden. Revive.nl gaat binnen enkele weken een verbinding tot stand brengen met United Hive, waardoor alle getuigenissen automatisch te zien zijn op onze home-page.

Ook in het afgelopen weekend zijn er weer genoeg mensen die voor het eerst een ontmoeting kregen met God. We zetten enkele korte getuigenissen van United Hive op een rij:

1.Nieuwe toewijding voor Jezus
In het onderstaande verhaal van Kelly Priscella is te lezen hoe ze een ontmoeting had met haar buurvrouw, die depressief is en die ze al jaren niet gesproken had. De ontmoeting was erg bijzonder en succesvol: de buurvrouw gaf opnieuw haar leven aan Jezus.

2.Vrouw ervaart Gods liefde
In dit verhaal is te lezen dat Arnt deze tijd aangrijpt om online te getuigen over Jezus. Via een speciale chat staat hij mensen bij en vertelt hen over Jezus. Hieronder is te zien hoe Arnt een vrouw bemoedigt, die zich uiteindelijk opent. Perfecte liefde drijft alle angst uit, zegt hij.

3.Man geneest van kniepijn en geeft zijn leven aan Jezus
Jesse vertelt in het onderstaande bericht dat hij afgelopen weekend een man aansprak met de vraag of hij kniepijn had. Dat hoorde Jesse namelijk van de Heilige Geest. De man bevestigde dat het klopte. Uiteindelijk deelde Jesse het evangelie met hem en bad voor genezing. Resultaat: hij werd genezen en gaf zijn leven aan Jezus.

4.Buurmeisje ziet teken dat God misschien toch bestaat
Dick beschrijft in het onderstaande berichtje dat God hem vertelde dat hij zijn oud-buurmeisje moest appen over de liefde van Jezus. Het meisje kende God niet, maar Dick besloot het toch te doen. Het bleek dat ze door moeilijke tijden ging en dat ze op zoek was naar God. Dit appje was voor haar een grote bemoediging in haar zoektocht naar God en zelfs een teken dat God misschien echt bestaat.

God werkt in Nederland en Hij wil nog veel meer doen door mensen die zich beschikbaar stellen voor God. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Hij wil ook werken door jou! Daarom is dit bericht met deze getuigenissen een aanmoediging om het evangelie te delen met anderen.

Wil jij op de hoogte blijven van wat God doet in Nederland, of wil je jouw getuigenissen ook delen met de wereld om je heen? Download de United Hive APP!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen