Vader van Mike Vermeij ontwaakt na gebed uit coma

Mike Vermeij uit Gouda krijgt in 2010 de schrik van zijn leven als zijn vader van het een op andere moment een hartaanval krijgt. Hij word met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en krijgt daar opnieuw een hartaanval. Hij wordt overgebracht naar de Intensive Care en daar vindt iets bovennatuurlijks plaats. Mike doet zijn verhaal.

Onzekere uren voor de vader van Mike
“Het was 2010, mijn vader had een hartaanval gekregen en moest met spoed naar het ziekenhuis toe. Op de eerste hulp kreeg hij opnieuw een hartaanval, die 23 minuten duurde. Hij lag daarna in coma en moest naar de Intensive Care. De artsen zagen het somber in en we waren bang dat we hem zouden verliezen en dan zou ik mijn vader kwijt zijn. Ik was op dat moment acht jaar oud.”

‘Ik spreek leven over jou uit in de naam van Jezus Christus’

Een gebed met kracht
“Op een gegeven moment kwam er een vriendin van mijn moeder langs. Zij had met het gebedsteam gebeden voor mijn vader, en God had tegen hen gezegd dat hij zou blijven leven.We gingen aan zijn bed staan om te bidden en herhaalden steeds die ene zin: ‘Ik spreek leven over jou uit in de naam van Jezus Christus’!

En toen begon mijn vader onder het gebed adem te halen en deed hij zijn ogen open! God is goed en Hij is een God van wonderen! Mijn opa was ook bij het gebed aanwezig en kwam toen tot geloof! Mijn vader mocht na vijf weken naar huis en heeft nog drie jaar mogen leven. Wat een wonder van God”, stelt Mike!

De belofte van God
“Als ik hierover nadenk moet ik elke keer denken aan 2 Koningen 20: 5-6”, zegt Mike. “God zegt hier tegen Jesaja dat hij terug moet keren en tegen Hizkia moet zeggen: ‘Dit zegt de Heere, de God van uw vader David: Ik heb uw gebed gehoord. Ik heb uw tranen gezien. Zie, Ik ga u gezond maken: op de derde dag zult u naar het huis van de Heere gaan. En ik zal vijftien jaar aan uw levensdagen toevoegen.’

“Bijzonder, hè? Er werden extra jaren aan de levensdagen van Hizkia toegevoegd, net zoals dat bij mijn vader gebeurde! God is altijd bij ons, Hij is een God van wonderen en vergeet nooit dat Hij heel veel van u houdt!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen